Excalibur, locul cavalerilor

Postat de Bucataras in Restaurante pe 14 Iul 2009, 20:00

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Am descalecat pe bulevardul Kogalniceanu, la rond. Timid, linga un "Nufarul", localul cavalerilor ne astepta. Am coborit citeva scari in spirala impodobite cu scuturi, sabii si steaguri medievale. E luna lui cuptor, iar seara n-a fost racoroasa. Ne-am asezat la masa de lemn si ne-am rotit ochii imprejur.

Zidurile din caramida strajuite de lanci, luminate de torte, impodobite cu tabloul reprezentind lupte intre cavaleri, dau un farmec aparte localului.

Doi "paji" ne-au iesit in intimpinare si vazind armata noastra ne-au recomandat sa ne asezam "La masa Regelui". Cinste mare. Aveau sa revina impovarati cu un platou imens: doi pui rotisati, ficatei de pui in bacon, ariprioare de pui, cirnati gustosi, ceafa la gratar, coaste prajite, cartofi auriti, masline, rosii, castraveti, portocale. Totul stropit din plin cu mujdei de usturoi si stins cu vin in cana de lut, care le-a imbujorat pe domnite.

Nemultumiri:

Sistemul de aerisire n-a facut fatza, iar fumul de tigara se putea taia cu sabiile de pe pereti :). Toaleta e foarte mica ...

Inedit:

Numele mincarurilor sint haioase. Poti comanda "Pentru MYLADY cu drag", "Cina armurierilor" sau "Ospatul dinainte bataliei"

Meniurile de prinz sint proprii fiecarei zile a saptaminii si costa 15 ron!

Exemplu de meniu de luni:

- Ciorba ardeleneasca

- Cartofi auriti cu piept de pui la gratar

- Desert

Alte foto:


  • 1Adresa: B-dul Mihail Kogalniceanu nr.3
  • 2Zona: Rondul de la Kogalniceanu
  • 3Telefon: 021 - 311.62.82
  • 4Adresa: Str Academiei nr 39-41
  • 5Zona: Piata Revolutiei (fostul club Spice)
  • 6Telefon: 021- 314.56.70; 0730.190.364
  • 7Tip: restaurant cu specific romanesc
  • 8Site: http://www.restaurantexcalibur.ro

Comentarii (8)

16.11.2009, 13:14

Aaa, si inca ceva: nu erau tacamuri la masa, totul se manca cu mana, ca pe vremea cavalerilor Buuuun! La final veneau cu un bol cu apa sa te speli...se pare ca la masa noastra au uitat sa aduca

21.01.2010, 00:31

nu mai aveau flori

18.08.2010, 22:48

WOOW! Aici era de mine). Am facut azi aripioare cu cartofi si usturoi cu smantana. La un moment dat l-am intrebat pe Cezar: Ore chiar sunt necesare tacamurile? )))

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia