Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Annatto – colorant gastronomic

Data:15.08.2023

Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele... articol complet

Asmățuiul și preparatele de bucătărie – Breviar culinar

Data:04.08.2023

Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în... articol complet

Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar

Data:01.08.2023

Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din... articol complet

Andivele – Breviar gastronomic

Data:23.07.2023

Andivele au un gust puţin amar, se pot prepara crude, în salate. Deasemeni, andivele pot fi... articol complet

Ajowa sau chimenul indian – Breviar gastronomic

Data:14.07.2023

Ajowa este o plantă aromatică, înrudita cu chimenul, similară cimbrului. Este folosită în... articol complet

Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare

Data:23.05.2023

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi.... articol complet

Ceai cu ghimbir, de casă

Data:16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie... articol complet

Cozonac cu stafide, clasic

Data:14.04.2023

Ingrediente: 3 kg făină albă 1 kg zahăr 40 g sare 1,5 l lapte 12 ouă 400 g unt 150 g drojdie... articol complet

Cozonac de Paște, cu stafide, papaya și ananas uscat

Data:11.04.2023

Ingrediente: 900 g. făină albă 250 g. zahăr 200 g. unt 150 ml. lapte călduț 10 g. drojdie... articol complet

Fursecuri în alb și negru

Data:06.04.2023

Ingrediente: 175 g. unt de buna calitate, fara sare 150 g. zahar farin vanilat 300 g. faina 1 ou... articol complet

Papanași în sos de smântână

Data:06.04.2023

Ingrediente: Pentru papanasi: 500g branza dulce de vaci 60g gris 2 oua Un praf de sare Pentru... articol complet

Cornulețe cu gem

Data:05.04.2023

Ingrediente: 250g unt (sau margarina daca doriti sa devina o reteta de post) 300ml frisca lichida... articol complet

Budincă de dovlecei

Data:02.04.2023

Ingrediente: Pentru budinca: 3 dovlecei (ai mei au cantarit 1.200g curatati) 3 cepe (160g) 1... articol complet

Chips-uri din cartofi

Data:29.03.2023

Ingrediente: 5 cartofi medii Ulei Sare (pentru a condimenta chipsurile, puteti sa mai folositi... articol complet

Sufleu de zmeură

Data:28.03.2023

Ingrediente: 200g zmeura 50g zahar pudra (pentru amestecat cu zmeura) 4 albusuri 80g zahar... articol complet

Spaghetti cu pui, bacon și legume

Data:16.03.2023

Ingrediente: Spaghetti 1,350kg piept de pui 300g bacon feliat 100g masline negre fara samburi 1... articol complet

Ficăței de pui cu legume

Data:28.02.2023

Ingrediente: 200g mazare proaspata sau congelata 600g conopida 3 morcovi de marime medie 1 ardei... articol complet

Dulceață de caise

Data:29.01.2023

Ingrediente: 4kg caise fara samburi 4kg zahar (ATENTIE, eu de obicei folosesc la 1kg de fructe... articol complet

Tort de pepene galben și cremă de piersici

Data:27.01.2023

Ingrediente: 1 blat vanilie (eu am folosit blat cumparat, avea 3 foi, am folosit doar doua dintre... articol complet

Lapte condensat

Data:17.01.2023

Ingrediente: 500g zahar praf 375ml lapte (3,5% grasime) 45g unt (al meu a avut 82% grasime) 2... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]