gabrielaiancu

1

Bucataras
incepator

Brno

Bucataras din 22.12.2011

RETETE6
PRIETENI5

Aici puteţi răsfoi revista What Liberty Ate. În primul număr puteţi citii interviuri cu unii dintre cei mai celebrii food bloggeri internaţionali, premiaţi de reviste importante precum Saveur, Times Online, Elle, Bon Appetit sau Martha Stewart, interviuri realizate în exclusivitate de Gabriela Iancu. Veţi putea vedea trei dintre cele mai frumoase food bloguri din România, şi cum înteleg food bloggerii români importanţa fotografiei culinare. Revista vă va purta printre străzile plutitoare ale Veneţiei sau prin vechea cetate cehească a Pragăi. Veţi putea încerca acasă, in propria bucatărie, celebra reţetă Marlenka, aperitive italieneşti, biscuiţi organici cu scorţiţoară, plus o mulţime de alte reţete de toamnă şi pentru sărbătorile de Crăciun. Bucătăria va deveni un spaţiu mai intim şi mai stilizat cu ajutorul accesoriilor originale pe care le veţi putea descoperi în paginile revistei. What Liberty Ate este o revistă creativă, creată şi stilizată în totalitate manual, disponibilă în limba engleza şi română, şi doreşte să inspire şi să arate adevărată natură a fotografiei culinare şi să ridice valoare şi calitatea food blogurilor din România si Europa.

Postari recente

publicat la 27.12.2011

Cozonacul lui Liberty

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]