Amestec pentru ciorbe

de Constelatialeu in Conserve, 3 Oct 2016 | 7311 vizualizari

COMENTARII (16)

Bunica 1

03.10.2016, 17:58

Da,da foarte bun amestecul!

deyutzky 1

03.10.2016, 18:37

Imi place!

MotanLaOale 1

03.10.2016, 18:56

bun la iarna

delia64 1

03.10.2016, 19:07

Merisor 1

03.10.2016, 19:08

ce bine iti va prinde la iarna!

diaconta 1

03.10.2016, 19:49

Un fel de vegeta care mi e uscata.
Bun la ciorbite,dar prea multa munca )))

mirela0911 1

03.10.2016, 20:23

Ce bun e la iarna!

Rocsi 1

03.10.2016, 20:26

Tare bune mai sunt aceste zarzavaturi la iarna. Am facut si noi!

Ina 1

03.10.2016, 21:17

Tu ai scris bine cantitatea de sare?

Ina 1

03.10.2016, 21:17

Din poza cred ca da... Nu mai fac ))

Gherca Daniela 1

03.10.2016, 22:02

Rahela Velicu 1

03.10.2016, 22:04

simona72 1

04.10.2016, 10:45

Nu am fete, deci nu fac ))

Panacris 1

04.10.2016, 21:54

, mie nu mi se par prea mari cantitățile sunt normale , chiar dacă nu am fete ) Chiar m-ai pus pe gânduri, deși am zis că numai pun nimic la borcane în toamna asta

Valclaudia 1

05.10.2016, 06:49

ce bun o fi la iarna Si mie imi prepara mama :">

anca_rm 1

05.10.2016, 09:51

ce harnica esti , ati umplut camara . Si la noi se fac cantitati ,,industriale,, pentru iarna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel la borcan