Caș de oaie marinat în stil mediteranean

de Rita Ilies in Conserve, 31 Mar 2015 | 5997 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 12:18

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:44

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:30

deyutzky 1

31.03.2015, 16:10

arata suuuuper!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 17:31

Merci!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 20:39

din asta nu pap da poti trimite un borcan )

Rocsi 1

31.03.2015, 20:44

Rita Ilies 1

31.03.2015, 21:06

Ralucuța, poți pune alt fel de brânză. Feta de exemplu.

miki_a 1

31.03.2015, 23:13

Marinez si eu tot felul de branzeturi... (decat sa le arunc mai bine le conserv si le pun in salate sau in sandvichuri), dar nu in ulei de masline (la rece uleiul de masline devine vascos si aspectul nu e tocmai imbietor). Eu folosesc ulei de floarea soarelui de prima presa sau mediteranean (de la Floriol). E o paranteza!
Oricum, te felicit pentru reteta! Imi place!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 23:45

Ela, la rece înseamnă frigider, dar eu ţin borcanele în cămară. oricum, după ce revine la T camerei, uleiul de măsline se limpezeşte. Orice ulei de primă presă e bun. Eu îl prefer pe cel de nucă, dar marinez rar în el că-i 100 de lei litrul.

miki_a 1

01.04.2015, 00:36

Am sa incerc si eu sa le tin in camara! Ulei de nuca...destul de costisitor !

dantes 1

01.04.2015, 09:21

Interesant

Rita Ilies 1

01.04.2015, 11:31

Da, Ela, e scump!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:44

Panacris 1

19.07.2020, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente