Chiftele din ovaz si quinoa

de Ela68 in Mancaruri de post, 11 Mar 2019 | 4987 vizualizari

COMENTARII (13)

mirela0911 1

11.03.2019, 09:25

Interesante!

Ksenya 1

11.03.2019, 10:40

nu are cum sa nu fie bune,Ce sos propui la ele?

Rocsi 1

11.03.2019, 10:53

Gherca Daniela 1

11.03.2019, 11:09

mihaelar63 1

11.03.2019, 12:00

Bune chiftelute !!!

anca_rm 1

11.03.2019, 12:24

Ce reteta faina , super . Cred ca sunt foarte bune

simona72 1

11.03.2019, 13:13

Eu nu am facut cu seminte de chia...deci, nu prea inteleg ))) Ai pus doar semintele de chia la inmuiat, apoi cu tot cu apa ai amestecat cu restul sau le-ai scurs. Si fulgii de ovaz se pun asa cum sunt? Imi place reteta si e buna pentru perioada postului!

Ela68 1

11.03.2019, 14:18

Ksenya, le-am facut cu sos clasic, exact ca la chiftelele normale marinate si le-am servit cu piure de cartof amestecat cu fenel
Simo, dupa ce le lasi la inmuiat, nu va mai exista acea apa pentru ca va fi cu totul absorbita
Fetelor, cu cat puneti mai multe mirodenii, cu atat sunt mai bune; in al doilea rand, ca idee, aduce putin a falafel, totusi, eu pe astea le prefer, au gust arabesc .
Le=am facut in varianta si cu ou, am adaugat 4 oua. Diferenta la gist n-a existat, doar ca au putut fi modelate mai usor.
Cine doreste sa le incerce, propun sa le faceti la jumatate, nu toata cantitatea, ca deh, gusturile nu se discuta.
Noi le mancam ca pe seminte ))))))

Panacris 1

11.03.2019, 14:33

P.S. Dar nu gasesc unde ai folosit quinoa sau sunt asimilate cu chia

Constelatialeu 1

11.03.2019, 14:35

Nu-i planeta mea aici, eu pasc in alta parte...

MotanLaOale 1

11.03.2019, 14:59

Rahela Velicu 1

11.03.2019, 18:47

dantes 1

14.03.2019, 17:25

Interesante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume la tigaie