Ciorba cu sir de porc

de Bunica in Ciorbe, 16 Feb 2021 | 3588 vizualizari

COMENTARII (16)

laura_n 1

16.02.2021, 19:05

Foarte gustoasa din oasele astea.

MotanLaOale 1

16.02.2021, 19:06

Constelatialeu 1

16.02.2021, 19:10

Mai ai, ca sa stiu daca vin in vizita ?

katty 1

16.02.2021, 19:15

Buuuuna!

vasimur 1

16.02.2021, 19:28

Rocsi 1

16.02.2021, 19:41

O bunatate pentru zilele astea reci!

oanapl 1

16.02.2021, 19:46

Delicioasă!

Adi 1

16.02.2021, 19:58

Buna!

Panacris 1

16.02.2021, 21:18

Hmm, pentru novicele în bucătărie, trebuie să dai și explicația șir=coaste de porc ) Bunăciune!

mirela0911 1

16.02.2021, 21:36

O bunatate cu zeama de varza!

abstract01 1

16.02.2021, 22:47

Bunica 1

17.02.2021, 04:34

Cristina, pentru novicele din bucatarie sir=coloana vertebrala a porcului. Novicele daca merge la macelarie si cere sir de porc, stie macelarul ce sa-i dea

RODIMUR 1

17.02.2021, 06:29

Buna ciorba!

mihaelar63 1

17.02.2021, 12:57

Foarte buna ciorba

Gherca Daniela 1

17.02.2021, 20:15

gustoasa!

dantes 1

18.02.2021, 10:17

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza