Conopida impanata cu cascaval, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 23 Ian 2019 | 4195 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

23.01.2019, 21:10

Ce frumos s-a gratinat!

Rahela Velicu 1

23.01.2019, 21:27

vasimur 1

23.01.2019, 22:16

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Da, e tare frumoasă, Merișor, conopida asta împănată... Mulțumesc frumos!

RODIMUR 1

23.01.2019, 22:22

Mimi,

-Licurici- 1

24.01.2019, 07:40

Ce bine sună!

PopaAngela 1

24.01.2019, 08:09

Adauga comentariu...

-Marius- 1

24.01.2019, 09:25

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Mulțumesc frumos, Laura! Mă bucur mult că-ți place...

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:41

Angela,

RODIMUR 1

24.01.2019, 09:42

Mulțumesc mult, Marius!

kytz 1

24.01.2019, 13:43

Ce culoare frumoasă are! Și sigur e grozavă la gust!

RODIMUR 1

24.01.2019, 14:13

Da, Kytz, e grozavă...! Atât doar că este delicat de lucrat cu ea, ca să nu-i distrugi inflorescența, în timpul fierberii și a împănării... Îți mulțumesc frumos pentru apreciere!

Panacris 1

24.01.2019, 19:30

RODIMUR 1

24.01.2019, 19:39

Cristina, mulțumesc!

Rocsi 1

24.01.2019, 20:37

RODIMUR 1

24.01.2019, 21:06

Rocsi, mulțumesc!

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:07

Ce frumos este gratinata

mihaelar63 1

25.01.2019, 17:09

Rodica incearca sa pui la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu . Am invatat trucul de la o unguroaica batrana .

RODIMUR 1

25.01.2019, 18:46

Bine, Mihaela, mulțumesc pentru sfat! Așa voi face data viitoare, pentru că eu am încredere în beneficiile bicarbonatului. Cred că bicarbonatul va face conopida mai puțin fragilă, așa cum se întâmplă când țin fructele (căpșunile, în mod special) în apă cu bicarbonat, atunci când fac dulceață și ele devin mai ferme și rămân întregi.

dantes 1

28.01.2019, 09:45

Buna!

RODIMUR 1

28.01.2019, 10:53

Așa este, Dantes... Mulțumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane la cuptor