Dulceata din sfecla rosie si ananas

de Panacris in Conserve, 5 Sep 2017 | 3708 vizualizari

COMENTARII (17)

Dya Daniela Andrei 1

05.09.2017, 18:41

Interesanta!

MotanLaOale 1

05.09.2017, 18:51

Merisor 1

05.09.2017, 19:18

Ce combinație faină! Vreau să gust

Panacris 1

05.09.2017, 19:59

Aduc, aduc Mersior, am pus la sacoșă

cristinutanicolita 1

05.09.2017, 20:33

Interesanta!

Cofetarul Vesel 1

05.09.2017, 20:42

Rahela Velicu 1

05.09.2017, 21:17

Interesanta!

- Andreea - 1

05.09.2017, 21:58

anca_rm 1

06.09.2017, 08:43

wow ce combinatie interesanta , cred ca e gustoasa

Ksenya 1

06.09.2017, 09:41

Interesanta reteta!

dantes 1

06.09.2017, 13:31

Interesanta!

mihaelar63 1

08.09.2017, 04:26

Super

kytz 1

08.09.2017, 10:25

Chiar interesantă această rețetă!

mirela0911 1

09.09.2017, 09:46

Tocmai ce am gustat si e foarte buna!

Panacris 1

11.09.2017, 19:36

Mirela

elucubratiiculinare 1

12.09.2017, 08:13

waw

navidad_2017 1

15.10.2017, 10:46

Este chiar deosebita si absolut delicioasa! Noi am avut cam 900 g de ananas (dupa curatare/ nearomat+nedulce, probabil inca necopt - asta a fost si motivul care ptr care am incercat reteta!) si 500 g de sfecla prefiarta la vid (cumparata); ptr ca am vrut gem, am dat totul prin robot/razatoarea mare; am folosit 700g zahar rafinat + 100g zahar gelifiant, iar in loc de apa - 500 ml suc de portocale (natural, fara adaosuri, dar cumparat); si numai 1/2 de lamaie, pe care am tocat-o cu tot cu coaja. In 1/2 din cantitatea obtinuta am pus cca 2 cm
scortisoara, 1 cuisoara, 1 enibahar si 1/2 anason stelat macinate. "Castigatoare" este definitiv varianta fara mirodenii (poate ptr ca inca nu ni-i dor de iarna/Craciun). Multumim ptr idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa - sau- pasta din rosii, gogosar si kapia