Fondue

de Doralinda in Clasice, 19 Noi 2012 | 7329 vizualizari

COMENTARII (27)

Bunica 1

19.11.2012, 06:36

N-am mancat,cand am foat la Paris nu am stiut de acest preparat,dar cu prima ocazie......nu-l voi rata.

Panacris 1

19.11.2012, 08:04

Super Am degustat asemenea delicii, in Germania Foarte fain cand ai invitati surpriza si nu ai pregatit nimic. intotdeauna gasesti cateva feluri de branzica prin frigider. Important e sa ai vasul ptr fondue M-ai convis sa achizitiinez si un asemenea vas

diaconta 1

19.11.2012, 08:37

interesant

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 09:18

MonaMimi 1

19.11.2012, 09:21

MotanLaOale 1

19.11.2012, 09:30

Ubulika 1

19.11.2012, 09:36

Lavinia 1

19.11.2012, 10:33

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 10:36

Doralinda 1

19.11.2012, 10:37

Motanel, creatsa,ubullika va multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:41

Bunica, nici eu nu aveam habar, dar cand "m-a plimbat " sotul in luna de miere, intr-o seara m-a dus in acest restaurant, e in centru parisului, undeva pe langa arcul de triumph, e nemaipomenit! De atunci, il fac si eu acasa cand avem si noi timp ptr o "seara in doi".

Doralinda 1

19.11.2012, 10:44

Pancris, ai perfecta dreptate! Bineinteles e mai indicat sa ai vasul ptr fondue, al meu e din fonta, se pastreaza mai bine caldura, dar sunt si electrice, nu am idee cum sunt, dar banuiesc ca e mai bine cu foc traditional decat cu rezistente! E perfect ptr musafiri pe " nepusa masa" si nu numai!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:45

Dia, daca iti plac branzeturile, sigur o sa iti placa aceasta reteta!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:46

Dana,multumesc mult

RuxyRux 1

19.11.2012, 11:54

Grozava reteta!imi lipsesc ustensilele!

Doralinda 1

19.11.2012, 12:19

Ruxy, nu am incercat, dar banuiesc ca o poti prepara si intr-o ulcica din fonta pe aragaz la foc foarte mic.

Lau 1

19.11.2012, 14:54

Cris2711 1

19.11.2012, 16:31

Super reteta Doralinda,si noi avem Fondue,ma bucur ca ai postat reteta,cea de Raclette am postat-o eu,de Sarbatori se mananca mai des,asa cum ai spus si tu

laura_n 1

19.11.2012, 17:34

bestiala!

Bya Ralu 1

19.11.2012, 19:16

Rocsi 1

19.11.2012, 19:48

Doralinda 1

19.11.2012, 19:53

Laura, multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 19:58

Cris, nu stiam ca si in germania se mananca aceasta reteta, eu ii credeam mai mult cu carnati si varza( imi place la nebunie, e un restaurant cu specific german aici si mergem aproape in fiecare iarna sa mancam) am si aparatul ptr Raclette, si asta imi place mult cu un fel de pastrame deasupra, asa o faci nu? Nu am avut timp sa ma uit pe reteta ta se raclette, o voi face acum. Pe timpul iernii, imi place sa mananc mancare mai grasa

Doralinda 1

19.11.2012, 19:59

Sufletista, gurita, rocsi.....multumesc mult! Va pup!

ANNA_46 1

19.11.2012, 20:30

Mmmm....ador Fondue, ce-mi place vasul tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza