Gem de prune (2)

de RODIMUR in Conserve, 3 Sep 2017 | 4813 vizualizari

COMENTARII (28)

Constelatialeu 1

03.09.2017, 23:51

Delicios in orice varianta

RODIMUR 1

04.09.2017, 00:06

Mulțumesc, Clementina! Mie îmi place mai mult cu prune tocate, pentru utilizările lui multiple la dulciuri. Mai mult pentru asta fac dulcețuri și gemuri și nu pentru a le mânca așa, ca atare...

mihaelar63 1

04.09.2017, 00:23

Bun gemul de prune . Eu am pus doar de ala de experienta Am sa postez reteta

Rahela Velicu 1

04.09.2017, 01:50

Foarte bun!

miki_a 1

04.09.2017, 06:03

În varianta asta nu am mâncat, dar sigur e foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:51

Mulțumesc, Mihaela! Nu știu cum e acela de experiență, dar merg pe mâna ta, pentru că am încredere...

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:52

Mulțumesc frumos, Mimi!

RODIMUR 1

04.09.2017, 06:53

Miki, e foarte bun pentru că rămân prunele relativ întregi...

kytz 1

04.09.2017, 07:14

De incercat!

cristinutanicolita 1

04.09.2017, 07:28

Foarte bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:33

Mulțumesc, Kytz! Nu e greu de încercat, e chiar mai ușor de făcut decât cel cu prune tocate...

RODIMUR 1

04.09.2017, 07:34

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

Cofetarul Vesel 1

04.09.2017, 08:29

delicios!!!

RODIMUR 1

04.09.2017, 08:40

Mulțumesc, cofetarilor suceveni!

mirela0911 1

04.09.2017, 09:31

Asa am facut si eu, cu prune intregi! Foarte bun!

anca_rm 1

04.09.2017, 09:36

cel mai bun gem

MotanLaOale 1

04.09.2017, 09:40

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:47

Mirela, eu fac mai mult din prune tocate, pentru a-l folosi la dulciuri, dar fac puțin și așa, cu prune întregi...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Anca! Și cel de caise este bun, chiar mai parfumat...

RODIMUR 1

04.09.2017, 09:49

Mulțumesc, Motănel!

Panacris 1

04.09.2017, 12:36

RODIMUR 1

04.09.2017, 13:17

Mulțumesc frumos, Cris!

dantes 1

04.09.2017, 14:43

Bun!

RODIMUR 1

04.09.2017, 16:03

Mulțumesc frumos, Dante!

Rocsi 1

04.09.2017, 22:00

Asa ne place si noua sa il pregatim, cu fructe intregi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de rosii