Maioneză din ouă întregi - în 3 secunde

de DinDragostePentruGatit in Pt salate, 17 Ian 2013 | 12107 vizualizari

COMENTARII (15)

Geanina87 1

17.01.2013, 13:03

interesant...nu am facut niciodata maioneza din oua intregi

diaconta 1

17.01.2013, 13:08

Am facut si nu sunt incantata decat de rapiditatea procedeului

- Andreea - 1

17.01.2013, 13:15

eu pun si mustar...

gaby_duceag 1

17.01.2013, 13:15

şi eu numai aşa o fac de vreo 2,3 ani

Rocsi 1

17.01.2013, 13:17

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:19

Eu o fac fără muștar, adaug la nevoie dacă este nevoie în preparatul ce-l gătesc.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:21

Iar Dia, presupun ca nu esti de acord cu ideea oului intreg, sa stii ca am incercat si cu ou fiert, mai moale ce-i drept.. și iese la fel de rapid, doar ca se modifica volumul de ulei.

diaconta 1

17.01.2013, 13:28

Zoia,nu e rea,e chiar mai light decat cea facuta din galbenus,dar nu e ceva sa zic ca-mi place foarte mult.
Am mai spus si la postarea Adrianei,am sa incerc sa fac in felul asta un sos de usturoi,adica pun ou,usturoi pisat,ulei siu putin iaurt la urma.

DinDragostePentruGatit 1

17.01.2013, 13:50

Am inteles Dia.

Bya Ralu 1

17.01.2013, 13:54

cristeena20 1

17.01.2013, 14:11

si sotul meu face la fel , doar ca adauga putin otet sau suc de lamaie..e super bun

mamaieelena 1

17.01.2013, 14:51

gaby_gabytza 1

17.01.2013, 15:43

interesant

Lau 1

17.01.2013, 17:10

Bunica 1

17.01.2013, 19:36

e bine de stiut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
1000 de insule