Pasta de leurda

de lia maria in Sosuri, 15 Apr 2011 | 8689 vizualizari

COMENTARII (19)

aziz 1

15.04.2011, 10:04

super bun

Lau 1

15.04.2011, 10:08

super bun

mena29 1

15.04.2011, 10:25

suuuper!

MIUTA 1

15.04.2011, 10:25

La favorite

kukibella 1

15.04.2011, 10:28

lia maria 1

15.04.2011, 10:31

aziz
sufletista
mena va multumesc

lia maria 1

15.04.2011, 10:35

Miuta neaparat sa o faci daca ai leurda proaspata este deosebita...pe mine si me sotul meu ne-a cucerit de-a dreptul urmatoarea combinatie va fi cu paste si sigur vor fi grozave

lia maria 1

15.04.2011, 10:35

kukibella

Corinuta 1

15.04.2011, 11:00

woow! un altfel de pesto

La Ancuta 1

15.04.2011, 11:01

cred ca e tare buna si desigur sanatoasa

kamy 1

15.04.2011, 12:17

mirela0911 1

15.04.2011, 13:41

MotanLaOale 1

15.04.2011, 14:29

deyutzky 1

15.04.2011, 16:16

frumos, gustos....si foarte sanatos

Anamaria7 1

15.04.2011, 16:38

grozava prezentare! oare gasesc leurda la piatA?

LUK 1

15.04.2011, 20:34

n-am mancat niciodata ..sigur e sanatoasa

RuxyRux 1

16.04.2011, 14:43

Uite ca la asa ceva nu m-am gandit....arata verde si bun pe gustul meu

Criss 1

03.05.2011, 10:10

Arata foarte bine. Nu stiam cum arata leurda.

adry88 1

13.05.2011, 21:06

trebuie sa fie buna cred k nu am incerkt niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alioli