Paste cu ciuperci de padure si sos alb

de Mitinita in Paste, 2 Sep 2018 | 2967 vizualizari

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

02.09.2018, 13:24

Deci ai fost la cules Aroma ciupercilor de padure face diferenta

Mitinita 1

02.09.2018, 13:29

Nu mai am curajul sa merg la cules. Il las pe urs

mihaelar63 1

02.09.2018, 13:46

Pai , sa guste ursul intai )

Bya Ralu 1

02.09.2018, 13:57

bun bun

Corinuta 1

02.09.2018, 14:26

Ce bunătate!

- Andreea - 1

02.09.2018, 14:38

Pe gustul meu

MotanLaOale 1

02.09.2018, 15:12

Rahela Velicu 1

02.09.2018, 15:34

Catalina L 1

02.09.2018, 16:08

foarte bune

madi_marin 1

02.09.2018, 18:05

Pe gustul meu! Doar daca garantezi ca ciupercile nu-s nebune

Constelatialeu 1

02.09.2018, 20:28

pot sa mananc doar ciumpercile ?

Adi 1

02.09.2018, 22:46

Bune!

Ina 1

02.09.2018, 22:53

bune trebuie sa fie

miki_a 1

03.09.2018, 04:45

Buuuuuneeee toate la un loc!

dantes 1

03.09.2018, 07:46

Bune!

Gherca Daniela 1

03.09.2018, 11:50

Rocsi 1

05.09.2018, 18:11

Bune mai sunt!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:55

Tare bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii cu chiftele si paste umplute