Paste cu sos caju si broccoli

de anca_rm in Mancaruri de post, 27 Noi 2018 | 5367 vizualizari

COMENTARII (16)

Oana 1

27.11.2018, 11:26

Ce interesant! Arata bine!

RODIMUR 1

27.11.2018, 11:28

O rețetă specială...!

mirela0911 1

27.11.2018, 11:32

Hmm... interesant sosul!

gaby_gabytza 1

27.11.2018, 11:32

N-am mâncat ink cu broccoli dar arata delicios 😍😍😍

Gherca Daniela 1

27.11.2018, 11:36

simona72 1

27.11.2018, 11:36

Tare mult imi plac retetele tale! Tot am zis ca incerc si eu laptele de migdale, caju...aici merge si cu migdale, din cele crude cu coaja?

Constelatialeu 1

27.11.2018, 12:15

Io te iubesc pe tine Anca, dar nu sa-mi dai sa halesc, sigur mor de foame...sa ma chemi si pe mine cand faci o fasole.....

anca_rm 1

27.11.2018, 12:30

Multumesc Simona , nu merg migdalele pentru ca nu dau consistenta sosului.

anca_rm 1

27.11.2018, 12:31

Cleme drag , daca vii incoace fac fasole cu ciolan , coaste la cuptor si ce mai vrei tu

MotanLaOale 1

27.11.2018, 12:32

Constelatialeu 1

27.11.2018, 13:10

Stiam eu ca esti o fata buna, nu ma lasi de izbeliste....

vasimur 1

27.11.2018, 13:48

Rahela Velicu 1

27.11.2018, 14:52

Rocsi 1

28.11.2018, 19:13

dantes 1

02.12.2018, 09:10

trifadalia 1

17.01.2019, 20:29

bune rau pastele tale

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu orez,ciuperci si migdale