Pastrama de casa

de laura_n in Mezel de casa, 27 Mar 2014 | 22294 vizualizari

COMENTARII (50)

Tabita _ 1

27.03.2014, 16:53

Wow!

MotanLaOale 1

27.03.2014, 16:57

buna rau

deyutzky 1

27.03.2014, 17:03

cat de bine arata!!! sa-mi tai si mie cateva felii MARI )

Miha 1

27.03.2014, 17:07

da' maslina? Cat e maslina?

xana 1

27.03.2014, 17:14

Minunata!!

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

chiar! am uitat sa spun cat e maslina )))

laura_n 1

27.03.2014, 17:15

multam frumos! a mancat si teroristul meu, cica: "mami, milosul asta ma ia" ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:17

Deyu daca promiti ca nu te mai uiti la chef Sorin )

laura_n 1

27.03.2014, 17:18

poate nu primesc garantat pentru maslina aia )))

AndreaE 1

27.03.2014, 17:19

Cu sau fara maslina e super

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:24

In sfarsit!!!!

cristeena20 1

27.03.2014, 17:25

ce bine arata!!!! super buna!!!

Dya Daniela Andrei 1

27.03.2014, 17:27

Dar carnea de porc de unde ai cumparat-o?!

Miha 1

27.03.2014, 17:31

Laura, pentru garantat tre sa ai joc de glezne. Tu ai?

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

Daniela p=[=koooooooooooooooo

laura_n 1

27.03.2014, 17:32

asta a fost tero ))

laura_n 1

27.03.2014, 17:34

eu cumpar de la socri, de la tara carne. pui, vita. Vita am pus si la congelator si imi scot cate un pachet. carnea de porc din comert e mai acceptabila, ca nu-i dopeaza cu antibiotice, dar puiul... iar carne de vita buna eu nu am gasit niciodata in comert

babi5 1

27.03.2014, 17:34

laura_n 1

27.03.2014, 17:36

joc de glezne... hmm, dar din ala de buric nu e bun? ))

Lavinia 1

27.03.2014, 17:41

delicioasa

simona72 1

27.03.2014, 17:44

Bravo Laura! Minunata!! Toti ar trebuii sa-ti urmam exemplu. Mai fac si eu, dar nu pot spune ca mananc doardin cea facuta de mine.

Panacris 1

27.03.2014, 18:58

Direct la probat Prepar Zmeilor sandvisuri în fiecare dimineață și mereu ”bombăn” că e tare apos mușchiulețul

Satisfyyourcravings 1

27.03.2014, 19:03

In sfarsit reteta! Salivez de cand am vazut-o!

AnyCostescu 1

27.03.2014, 19:22

delicios!!! am salvat reteta

Corinuta 1

27.03.2014, 19:42

harnica fata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi