Pesto de pătrunjel

de carmenvlad in Sosuri, 29 Oct 2011 | 13419 vizualizari

COMENTARII (12)

Cris2711 1

29.10.2011, 16:26

Carmen asa este ,o reteta super

Lau 1

29.10.2011, 17:43

bun

Rocsi 1

29.10.2011, 19:21

bravo

Adinuta 1

29.10.2011, 21:20

Mie pana acum vreo doi ani cred nu-mi prea placea patrunjelul, il cam pescuiam asa din ciorbe si in rest nu-l prea foloseam. Insa apoi am inceput sa prind drag de el, cred ca dupa ce-am mancat undeva niste salate care aveau mult patrunjel si m-am mirat ce bine completa gustul. Acum imi fac de multe ori cu rosii, ulei si lamaie. O sa incerc cu siguranta reteta ta

MIUTA 1

29.10.2011, 23:09

Excelent

MotanLaOale 1

29.10.2011, 23:35

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:46

Cris, daca folosesti pesto la diferite paste, poti sa adaugi si 2-3 linguri de parmezan ras. Este delicios. Eu nu am pus pentru-ca am facut o cantitate mai mare, dar de cate ori folosesc pesto pun si putin cascaval sau parmezan ras.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:47

Sufletista si Rocsi si eu sunt multumita de reteta. Incerc sa fac un pesto de menta. Sper sa si reusesc.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:50

Adinuta, asa facea si baiatul meu cand era mititel. Acum daca nu este verdeata in ciorba, nu mananca. Adevarul este ca, pofta vine mancand.

carmenvlad 1

30.10.2011, 09:51

Miuta si Motanel va multumesc.

RuxyRux 1

30.10.2011, 10:27

Superb si eu am facut de busuioc

Valclaudia 1

20.10.2012, 10:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos pesto rosu