Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 14184 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

02.09.2010, 16:53

ce interesaaant! suuper!

lia maria 1

02.09.2010, 18:44

foarte interesant!

vero_closca 1

02.09.2010, 18:59

madi_marin 1

02.09.2010, 19:05

foarte interesant....

nadina73 1

02.09.2010, 19:27

feliciatri o sa pun si eu in practica,e la favo si las

ana 1

02.09.2010, 20:32

Fetelor este foarte bun ,nu se compara cu gustul din comert.Nadina astept parerea ta

ela 1

02.09.2010, 20:42

super idee

ana 1

03.09.2010, 07:54

Ela sa stii ca asa este!Ahh am uitat sa va spun ca dupa aceeasi metoda am facut si muchi de porc ,numai ca l-am lasat la macerat vreo 3 zile in frigider.A iesit de nota 10!

Sidy 1

03.09.2010, 08:50

Stai ca n-am inteles...orezul il pui in folie ca sa afumi pieptul ???
Oricum, o idee excelenta care ar trebui facuta de fiecare mamica sau bunica pentru ingerasul lor.... Dau 5 furcute

mena29 1

03.09.2010, 08:58

iteresanta idee

Julie 1

03.09.2010, 09:30

Super!

ana 1

03.09.2010, 11:00

Sidy orezul are rolul de a absorbi eventoalele picaturi de zeama ,care cad din pieptul de pui @Mena@Julie

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa