Pizza

de -Licurici- in Pizza, 20 Feb 2019 | 4249 vizualizari

COMENTARII (23)

cristinutanicolita 1

20.02.2019, 18:55

Foarte bună!

RODIMUR 1

20.02.2019, 18:56

Are tot ce trebuie ca să fie delicioasă!

MotanLaOale 1

20.02.2019, 18:57

CameliaR 1

20.02.2019, 19:00

Facem schimb? Arata super pizza ta!

Gabriela_Gh 1

20.02.2019, 19:09

Foarte buna!

vasimur 1

20.02.2019, 19:14

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:20

Multumesc!

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:21

Cami, sunt de acord sa facem schimb Iti dau pizza, imi dai burger

CameliaR 1

20.02.2019, 19:48

Asa facem!

simona72 1

20.02.2019, 19:52

Rocsi 1

20.02.2019, 21:04

Laura, sa imi deschizi usa ca vin si eu la pizza!

Adi 1

20.02.2019, 21:20

Buna!

-Licurici- 1

21.02.2019, 06:28

Rocsi, hai, te astept!

Lau 1

21.02.2019, 10:50

Panacris 1

21.02.2019, 12:06

kytz 1

21.02.2019, 16:19

Yammi!

mirela0911 1

22.02.2019, 20:21

Cata faina ai pus la aluat? Nu refuz pizza, se mananca la orice ora!

-Licurici- 1

24.02.2019, 11:51

Mirela, 2 cani de faina la o cana de apa. Am uitat sa scriu si nu mai pot modifica acum

dantes 1

20.05.2019, 07:36

Super!

ConstantaStoian58 1

20.05.2019, 12:29

Prea mult aluat pentru o pizza, blatul va iesi foarte gros. Pentru o pizza de dimensiunile tavii de aragaz sunt suficiente 250 g faina, 1/4 lgta sare, 1lgta zahar, 1/2 plic drojdie uscata, 2lg ulei si 125ml apa calduta. Daca se foloseste drojdie proaspata este suficient 1/2 cub care se poate dizolva foarte bine si in apa calduta, nu este nevoie de lapte pentru ca nu facem prajitura. In loc de ketchup e mai bun un sos facut din rosii in bulion date prin blender cu sare, piper si cimbru sau oregano ori busuioc dupa gustul fiecaruia.

-Licurici- 1

20.05.2019, 14:44

Aceasta este reteta mea de aluat. Din ingredientele folosite am facut 2. Dupa cum se vede in poze, nu a iesit deloc groasa. Consider ca fiecare face dupa cum doreste. Asta e reteta pe care o fac de cativa ani, 7-8 ani, si o pregatesc o data la 2 saptamani.

Sidy 1

21.05.2019, 06:29

Delicioasa ! Fiecare gospodina are reteta ei de blat de pizza. Aceasta reteta este o varianta minunata a lui Licurici ! Cine vrea o face, cine nu...ar trebui sa stea in banca ei...

-Licurici- 1

21.05.2019, 08:39

Multumesc, d-na Sidy!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de post - vegetariana