Reteta simpla si gustoasa de Ciorba de porc in zeama de varza

de katty in Ciorbe, 12 Dec 2020 | 8898 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

12.12.2020, 17:23

abstract01 1

12.12.2020, 17:37

Delicioasa!

Ina 1

12.12.2020, 18:15

Mie dor de o ciorbă de os...

madi_marin 1

12.12.2020, 18:31

Bucataras Diana 1

12.12.2020, 18:54

Constelatialeu 1

12.12.2020, 19:22

Delicioasa !

vasimur 1

12.12.2020, 20:05

RODIMUR 1

12.12.2020, 20:43

Da, este bună ciorba din carne de porc, cu moare de varză...

Bunica 1

12.12.2020, 21:14

Eheeeeee,o ciorba de iarna!

Lau 1

12.12.2020, 21:19

Bunaaa

mihaelar63 1

12.12.2020, 21:35

Buna ciorbita !!!

Panacris 1

13.12.2020, 08:50

mirela0911 1

13.12.2020, 10:54

Buuuuna rau ciorbica cu zeama de varza!

dantes 1

13.12.2020, 10:56

Buna!

Gherca Daniela 1

13.12.2020, 15:55

gustoasa!

abstract01 1

13.12.2020, 22:25

Sidy 1

14.12.2020, 16:13

De-li-cioa-sa !!!

Rocsi 1

17.12.2020, 21:02

Nu am mancat niciodata ciorba acrita cu zeama de varza, insa ma incanta mult ciorba ta!

Rahela Velicu 1

28.12.2020, 14:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba din pulpa de porc, acrita cu moare de varza