Salata din icre de crap, cu gris

de RODIMUR in Salate, 4 Dec 2018 | 3890 vizualizari

COMENTARII (31)

Satisfyyourcravings 1

04.12.2018, 23:07

Mmmm, yummy!

RODIMUR 1

04.12.2018, 23:12

Adriana,

vasimur 1

04.12.2018, 23:55

Rahela Velicu 1

05.12.2018, 08:16

RODIMUR 1

05.12.2018, 08:33

Mimi,

trifadalia 1

05.12.2018, 09:03

Rodi este preferata mea aceasta salata. Si eu fac dar tot cuicre de la pestii cumparati, in mod special icre de la crap. Si tot cu gris le fac doar ca eu in loc de sare fac o saramura din 2 linguri de sare si una de apa si asa le sarez sau sarez grisul cand il fierb.

RODIMUR 1

05.12.2018, 09:26

Dalia, mă bucur mult că avem aceleași obișnuințe culinare și îți mulțumesc frumos pentru apreciere și pentru împărtășirea experienței tale în bucătărie.

Lau 1

05.12.2018, 09:34

este tare buna

mihaelar63 1

05.12.2018, 09:41

Rodica sa incerci si cu paine . Eu am descoperit reteta intr-o zi ... fara curent si cand nu aveam de unde sa mainspir . Am frunzarit cartea cu retete a lui Radu Anton Roman . De atunci doar cu paine prepar . Icre , gasesc in peste in timpul de toamna tarzie .Imi place cum ai decorat

kytz 1

05.12.2018, 10:08

Daaa, e foarte bună! Și eu o fac doar cu icre din peștii primiți (am rude pescari și nu duc lipsă de materie primă...) și griș fiert! Mi se pare cea mai bună și cea mai spornică! Dar, când eram copii acasă, mama o făcea cu pâine înmuiată...și mi se parea cea mai bună mâncare (de fapt și acum o consider la fel)! Preparatele mamelor, simplitatea și felul lor, fac parte din propriile noastre cărți cu povești!

RODIMUR 1

05.12.2018, 10:14

Mulțumesc frumos, Lau!

RODIMUR 1

05.12.2018, 10:21

Mihaela, mulțumesc mult pentru sfat! Cine știe, poate va fi și la noi pană de curent, într-o zi, taman când voi prepara salată de icre, ca să le fac cu pâine...(glumesc!) Da, cred că-ți voi urma sfatul și voi încerca, măcar de curiozitate... Problema e că noi (adică, el, ca să fiu sinceră!) gătim pește doar în posturi, în rest, nu prea... Așa că toamna nu prea cumpărăm pește, că nu prea sunt posturi pe care să le țin. Dar chiar și-așa, mai găsim icre, din când în când, ca să ne facem pofta...Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

05.12.2018, 10:23

Așa e, Kytz! Și mie mi se pare că cea mai bună salată de icre o face mămica... Mulțumesc frumos pentru atenție!

simona72 1

05.12.2018, 12:55

Ne place foarte mult salata de icre! Si eu le fac cu gris, iar soacra mea le face cu paine...ambele sunt bune

RODIMUR 1

05.12.2018, 13:11

Așa este, Simona, fiecare le face, cum îi place. Nici o variantă nu-i greșită, de vreme ce este bună și place...!

Rocsi 1

05.12.2018, 20:09

RODIMUR 1

05.12.2018, 20:48

Rocsi,

Andra_Constantinescu 1

05.12.2018, 23:15

Foarte buna!

RODIMUR 1

06.12.2018, 08:47

Îți mulțumesc frumos, Andra!

madi_marin 1

06.12.2018, 19:27

Mie imi plac icrele oricum si cu gris, si cu paine, si cu amidon, si simple.... Le ador si as manca mereu :">

RODIMUR 1

06.12.2018, 19:42

Mă bucur mult, Madi că-ți plac. Și mie-mi plac, dar pun puțin ulei, ca să fie mai ușoare, mai ales că-mi place să încarc feliuțele de pâine cu multă salată de icre...

Gherca Daniela 1

07.12.2018, 10:53

RODIMUR 1

07.12.2018, 11:12

Mulțumesc, Daniela!

dantes 1

07.12.2018, 13:19

Bune!

RODIMUR 1

07.12.2018, 13:40

Îți mulțumesc mult, Dantes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu maioneza, reteta gustoasa si usoara