Sarmale ca la mama

de Bucataras in Porc, 23 Dec 2016 | 11304 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

23.12.2016, 16:00

Ce ziceti de confruntarea "Gospodina vs Bucatar"? Mie imi e tare simpatic Alex si, cunoscand-o acum pe mama lui, inteleg si de unde i se trage Asa ca acum sunt fan mama lui Alex, vedeti sa nu auda bucatarul

CameliaR 1

23.12.2016, 17:47

Eu nu zic nimic.

Corinuta 1

23.12.2016, 19:37

Ce haioși sunt!

MotanLaOale 1

23.12.2016, 20:48

bune bune

dantes 1

24.12.2016, 11:16

Bune!

Criss 1

24.12.2016, 13:47

Foarte bune.

Ina 1

24.12.2016, 21:02


Imi place mama lui Alex )

miki_a 1

24.12.2016, 22:09

Sidy 1

25.12.2016, 06:31

Intotdeauna cele mai gustoase sarmale, vor fi cele de la mama !

Panacris 1

26.12.2016, 14:13

Gherca Daniela 1

26.12.2016, 16:44

foarte bune, asemanatoare cu ale mele!

Rocsi 1

26.12.2016, 20:05

Sarmalele pregatite de mama sunt mereu cele mai bune!

Rahela Velicu 1

26.12.2016, 20:43

diaconta 1

29.12.2016, 20:53

Daca e reteta mamei,nu pot fi decat bune

tina58 1

21.09.2017, 16:34

S-ar putea ca reteta asta sa fie ca la mama ta, in niciun caz ca la "mama mea" ! In primul rand "mama mea" nu foloseste niciodata carne tocata cumparata pentru ca nu se stie ce s-a tocat acolo asa ca "ea" cumpara fleica de porc cat mai slaba pe care, dupa ce o spala si o curata de pielite, zgarciuri si, daca e cazul, de grasimea in exces, o toaca impreuna cu ceapa(vreo 3 buc/kg carne-deci ai folosit prea putina ceapa) si cu niste slanina afumata de la care pastreaza soricul pe care il pune sub primul strat de sarmale(se poate folosi si alt fel de afumatura cu conditia sa nu fie din cea vopsita cu smacul ala maro-roscat pe care o gasesti in toate magazinele si care nu are nicio treaba cu afumaturile adevarate). "Mama mea" pune printre sarmale si cateva crengute de cimbru iar deasupra lor pune tot varza tocata care se rumeneste frumos in cuptor si mai adauga si o cana cu zeama de varza daca este nevoie. Acum. fiecare cu "mama" ei sau a lui! Nu?

Geanina87 1

22.12.2017, 08:15

Anett 1

14.02.2022, 15:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jumari din slanina de porc