Socata reteta bunicii

de Criss in Bauturi, 26 Mai 2015 | 9801 vizualizari

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.05.2015, 08:08

Buna si racoritoare!

MotanLaOale 1

26.05.2015, 08:19

mirela0911 1

26.05.2015, 08:22

Buna, o sa fac si eu!

Gicuta 1

26.05.2015, 08:23

Aromata si foarte buna!

Criss 1

26.05.2015, 08:27

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 09:12

superrrrrrrrrrr

Gherca Daniela 1

26.05.2015, 09:27

cea mai buna!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2015, 11:20

Buuuuuna!

d_madisor 1

26.05.2015, 11:22

se pune si drojdie :jumatate de pliculet sau cat o nuca

Criss 1

26.05.2015, 18:17

Multumesc.

Criss 1

26.05.2015, 18:18

d_madisor, eu n-am pus niciodata drojdie si totusi a fermentat si s-a facut acidulata bine de tot. Cred ca se vad bulele in pahar. Flacoanele stateau sa explodeze, atat de acidulata e.

Rocsi 1

26.05.2015, 19:58

Maine fac si eu...Abia astept, pana atunci degust de la tine

Criss 1

27.05.2015, 10:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii