Socata reteta bunicii

de ANCA in Bauturi, 15 Mai 2009 | 19209 vizualizari

COMENTARII (40)

Oana 1

15.05.2009, 00:15

Vreau si euuuu!

Bucataras 1

15.05.2009, 00:33

Moaaaa, bautura mea preferata cind eram mic

Catalin 1

15.05.2009, 01:29

Eu am crezut ca Anca e șocata de cit de tare e site-ul nostru

Oana 1

15.05.2009, 01:48

Sabina 1

15.05.2009, 09:58

O bunatate !!! As bea non-stop!
Mi-am propus sa merg si eu la padure sa adun soc, dar nu am ajuns ... aveti idee gasesc flori uscate la plafar?

ANCA 1

15.05.2009, 10:29

Bucataras 1

15.05.2009, 11:01

A mea deja e la fermentat

ANCA 1

15.05.2009, 11:57

e bunaaa! dar ce credeti? 'pompi' zice ca trebuia sa mai stea cateva zile, 3-4-5!! cica nu e suficient de acidulata, asa ca am mai pus o tura, pe care o lasam mai mult.

ANCA 1

16.05.2009, 12:03

Ioana, parca s-a mai acidulat putin, asa este...tura a doua insa, o tin putin mai mult, am modificat si in reteta, cam 3-4 zile.

ANCA 1

18.05.2009, 10:30

Asa e, Mihaita, merge si miere, dar se dizolva mai greu...si eu am uscat deja flori pt inca 2 'ture'

ANCA 1

18.05.2009, 13:37

la tura a doua am pus jumate de plic de drojdie ca atata mai aveam si a iesit super!

Oana 1

18.05.2009, 17:48

Si socata mea e la borcan Mie mi-a placut mult socata neacidulata a la Bunica , dar cred ca am pus cam mult zahar . Oricum, e bunaaaa! Cam 2 zile o las eu, sa nu ne intepe la limba Si am pus si eu flori la uscat pt. inca 2 ture si i-am dat si mamei pt. 2 ture

ANCA 1

18.05.2009, 19:48

aha, deci fara drojdie iese neacidulata...sincer, pentru mine nu are farmec neacidulata, o prefer asa!

ANCA 1

26.05.2009, 23:44

am luat-o razna complet, cu socata asta, opriti-ma cumva! am facut de vreo 5 ori pana acum, si e a naibii de calorioasa, dar nu ma pot abtine!

danygospodina 1

27.05.2009, 10:17

La noapte cred ca voi sari gardul la scara vecina. Au un soc asa mare, si cum am citi reteta asta....mi-e teama sa nu se usuce.

ANCA 1

27.05.2009, 11:10

Bravo, Dani, ar fi pacat!..eu am gasit, la primele 2 ture, in parc..

Sabina 1

29.05.2009, 09:59

Gata am rezolvat si eu ...am facut rost de flori si de aseara borcanul cu socata e la loc de cinste in bucatarie. Abia astept ...

ANCA 1

29.05.2009, 15:11

eu am inca plin frigiderul de sticle

ANCA 1

30.05.2009, 16:50

Ghiop, ce te-a suparat, nasoala socata?

Oana 1

31.05.2009, 20:32

Florin, eu gustam mereu din ea, cum ajungeam in raza borcanului Parca as mai vrea si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii