Somon gravlax

de Catalina L in Somon, 10 Feb 2017 | 6728 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

10.02.2017, 22:17

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:17

Cred ca e grozav....eu il mananc numai daca e afumat bine...sau daca e fiert si afumat!

RuxyRux 1

10.02.2017, 22:27

....si musai cu ceapa rosie )))

dantes 1

11.02.2017, 07:47

Interesant!

Ksenya 1

11.02.2017, 09:19

Da ,Crstina asa il fac si eu,numai ca eu am prezentat varianta clasica "somon Viking",nu numai somonul se poate marina astfel ci si orice peste gras. Macrou,hering ,stavrid sau scrumbie ...pastrav. Este foarte bun. Buna reteta!

simona72 1

11.02.2017, 11:44

super!

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:42

Eu as gusta

miki_a 1

24.02.2017, 22:59

Buuuuun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola