Sos Bechamel

de loredanaaa in Sosuri, 15 Mai 2013 | 6404 vizualizari

COMENTARII (11)

Tabita _ 1

15.05.2013, 00:40

Bravo Loredana! De cand asteptam eu o reteta explicita cu acest sos.
Mi-e imi place mult, dar de multe ori dau rateuri. Mi se facea ca un aluat.

loredanaaa 1

15.05.2013, 01:09

Multumesc tabita,daca devine prea gros mai adaugi lapte putin cate putin amestecand continuu,si sa fie la foc mic.Important sa amesteci continuu si in timp ce se ingroasa adaugi mereu cate un pic de lapte.Eu am pus prea mult lapte,nu se mai ingrosa,atunci am amestecat o lingura de amidon cu putin lapte caldut, si l-am turnat peste sos amestecand.

mena29 1

15.05.2013, 06:58

Bunica 1

15.05.2013, 07:31

Place sosul ,dar il fac destul de rar

dantes 1

15.05.2013, 07:58

Simplu si gustos

MotanLaOale 1

15.05.2013, 08:19

adry88 1

15.05.2013, 09:24

bun

babi5 1

15.05.2013, 09:53

Rocsi 1

15.05.2013, 11:27

Un sosulet bun!

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:29

loredanaaa 1

16.05.2013, 00:51

multumesc mena,bunica,dantes,motan,eduard,babi,rocsi,cookie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Béchamel