Sos Bechamel

de Lia_ in Clasice, 4 Sep 2013 | 10758 vizualizari

COMENTARII (18)

Panacris 1

04.09.2013, 18:54

Ina 1

04.09.2013, 18:58

Nucsoara da un gust desavarsit, sosului
Nu ocupi spatiul aiurea, sunt si persoane care cauta mod de preparare pentru acest sos

Valclaudia 1

04.09.2013, 19:01

l-am salvat la favorite! Candva voi reveni aici...

Corinuta 1

04.09.2013, 19:13

Foarte bun, si eu il folosesc la diverse preparate!

Bunica 1

04.09.2013, 19:17

Si mie-mi place cu nucsoara!

karla 1

04.09.2013, 19:22

Angelina_Elena 1

04.09.2013, 19:24

babi5 1

04.09.2013, 19:26

Ela68 1

04.09.2013, 19:27

cu nucsoara-i cel mai bun

Constelatialeu 1

04.09.2013, 19:54

ralu_ca 1

04.09.2013, 20:03

Merisor 1

04.09.2013, 20:09

Neaparat cu nucsoara, nu optional
E super, mie imi place mult acest sos.

Lia_ 1

04.09.2013, 20:11

multumesc pt sfaturi!

scot "optional" nucsoara si o fac obligatorie atunci

Rocsi 1

04.09.2013, 20:13

Foarte bun acest sos. Eu nu folosesc nucsoara la el

simona72 1

04.09.2013, 20:52

Lia_ 1

04.09.2013, 20:55

Daca zice Rocsi, acu iar o fac "optional"

MotanLaOale 1

04.09.2013, 21:10

Bya Ralu 1

04.09.2013, 21:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel