Sos bechamel

de Sylvia in Clasice, 29 Iul 2010 | 9146 vizualizari

COMENTARII (16)

ela 1

29.07.2010, 21:46

foarte bun

Julie 1

29.07.2010, 21:50

yafa 1

29.07.2010, 23:01

tare bunut, dar eu stiam ca la sos de pune laptele cald nu rece si ca utilizam aceeasi cantitate de unt si de faina. Am sa incerc si asa, multumesc de reteta.

nadina73 1

29.07.2010, 23:19

si 5 furcu dar cand mi-e lene il mai cumpar chit ca gustu nu se compara

mena29 1

30.07.2010, 07:27

Bucataras Medi 1

30.07.2010, 09:19

un sos care mie imi place tare mult..........................

lia maria 1

30.07.2010, 10:39

yami,yami

silvi0ara 1

30.07.2010, 13:50

Foarte bun,asa il fac si eu.

Rocsi 1

30.07.2010, 14:46

super...eu stiam ca se face cu smantana park..asa am vazut ...dar imi place reteta asta

Sylvia 1

30.07.2010, 15:18

Yafa laptele rece ajuta foarte mult sa nu se foermeze cocoloasele, cu cat e mai rece cu atat mai bine. Cu cantitatea de unt ce sa zic nu e egala cu cea de faina, sunt 50 de grame de unt si 15 de faina, daca se face in cantitate mai mare se creste putin cea de unt si mult mai mult cea de fain, eu de obicei fac in portia asta ca imi ajunge

Sylvia 1

30.07.2010, 15:18

Ma bucur ca va place, puteti sa testati oricand reteta ca iese f bine si e usoara

Rocsi 1

01.08.2010, 12:38

pot sa iti zic ca azi am facut sosul asta al tau...este delicios..multumesc sylvia...

Sylvia 1

01.08.2010, 14:08

Rocsi ma bucur ca ti-a placut reteta s-a facut usor nu? Sa incerci la fripturi sos bechamel cu ierburi sau cu ardei iute de exemplu eu il exploatez in toate combinatiile posibile.

Rocsi 1

01.08.2010, 14:32

foarte usor...am pus putina vegeta si un strop de boia de ardei eu in plus...si l-am servit cu niste rulouri din muschi de porc...delicios..o sa postez reteta cand am mai mult chef de scris..dar oricum m-a incantat..

Sylvia 1

01.08.2010, 20:14

Rocsi ma bucur , eu am renuntat de ceva vreme la vegeta ca imi e frica totusi de aditivii din ea , imi fac eu de casa o sa postez ceva retete.

Corinuta 1

01.08.2010, 23:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel