Sos pentru friptura de miel

de Sylvia in Clasice, 18 Apr 2014 | 23271 vizualizari

COMENTARII (23)

Sylvia 1

18.04.2014, 14:21

Am venit in graba cu un sos pentru friptura de miel va doresc spor in toate si Sarbatori Fericite, mai apar eu asa pe fuga cu o reteta ceva

Satisfyyourcravings 1

18.04.2014, 14:32

Wow! Ce arome! O minunatie! Cred si eu ca e nevoie de cineva special in bucatarie specializat pe sosuri daca e mai complicat.

simonacallas 1

18.04.2014, 14:45

Ce frumos, ce elegant

laura_n 1

18.04.2014, 15:16

Paste fericit si voua, Silvia!

Constelatialeu 1

18.04.2014, 15:31

Cat sunt eu de conservatoare in privinta condimentelor,cred ca asa ceva mi-ar place..

babi5 1

18.04.2014, 15:59

Bun tare

Sylvia 1

18.04.2014, 16:03

va multumesc de urari asemenea va doresc fetelor dragi !

Sylvia 1

18.04.2014, 16:04

Cleme daca si pe tien te-am multumit cu sosul asta ma declar pe deplin multumita de reteta mea e f bun si cu arome subtile.

Constelatialeu 1

18.04.2014, 16:17

Cu siguranta mi-ar place,dar ramane pentru la anul sa-l testez,ca acum doar trantresc mielul in tava si la cuptor cu el...

simona72 1

18.04.2014, 16:47

Cred ca este o minunatie! Il salvez si il fac in alta zi cand voi avea supa de vita!!

Micutza Luana 1

18.04.2014, 16:48

mm yammii

Merisor 1

18.04.2014, 16:55

Ce sos bun ai pregatit! sa tot mananci miel cu astfel de sos!

Romanita 1

18.04.2014, 17:26

Mie î-mi place friptura de miel numai cu sosul pe care si-l lasa friptura sa miroasa bine a miel. Când incepi cu combinati î-si pierde din originalitate, eu asa am mâncat de fiecare Paste la mama acasa, sarbatori fericite.

Bya Ralu 1

18.04.2014, 18:19

bunnnnn

Ina 1

18.04.2014, 18:55

Merita incercat!
Place vasul

Sylvia 1

18.04.2014, 19:14

Ina si mie imi place mult vasul e o sosiera speciala luata de la un magazin de antichitati , tot lucurile vechi sunt mai bune

Sylvia 1

18.04.2014, 19:15

Fetelor cand o sa aveti timp si chef sa testati reteta chiar e buna si cam pe stilul acesta se fac toate sosurile de baza din gastronomia franceza, o sa pun mai multe retete ca am vazut ca in bucataria romaneasca nu se pune inca mare accent pe sosuri

Sylvia 1

18.04.2014, 19:16

Romaniat friptura de miel este buna oricum si oriunde daca o mananci alaturi de cei dragi, spor in toate iti doresc si Sarbatori fericite.

ralu_ca 1

18.04.2014, 20:58

Bunica 1

18.04.2014, 21:57

Rocsi 1

18.04.2014, 22:09

MIUTA 1

18.04.2014, 23:52

Cred ca e grozav,trebuie neaparat incercata reteta

christyansen 1

11.04.2015, 21:14

f bun bv bv bv bv bv

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște