Sos tartar (pt conopida pane si chiftelute de conopida)

de vero_closca in Sosuri, 17 Sep 2010 | 11562 vizualizari

COMENTARII (12)

Julie 1

17.09.2010, 08:37

Imi place!

lia maria 1

17.09.2010, 10:34

conopida pane imi placesosul este deliciossarumana pt masa

silvi0ara 1

17.09.2010, 12:34

Ce bunatate ai facut tu aici,bravo.

nadina73 1

17.09.2010, 13:11

vreau si eu

Corinuta 1

17.09.2010, 14:44

Eu vreau si conopida si sos!

rivka 1

17.09.2010, 19:22

iar faci orgii culinare pe-aicea

mi-ai facut o pofta, imi place ffffff mult cum gatesti!

vero_closca 1

17.09.2010, 22:59

Laly 1

19.09.2010, 00:17

Vreau si de aici o portie

vero_closca 1

19.09.2010, 11:48

Dana Cristea - pusikmea 1

19.09.2010, 12:14

elena1988 1

08.02.2011, 13:20

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos Tartar