Vegeta 100% naturala

de Criss in Conserve, 24 Sep 2015 | 8699 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

24.09.2015, 18:32

Adele 1

24.09.2015, 18:40

delia64 1

24.09.2015, 18:46

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 18:46

Andra_Constantinescu 1

24.09.2015, 18:51

Super!

Constelatialeu 1

24.09.2015, 18:53

Merisor 1

24.09.2015, 19:19

Super!

Ina 1

24.09.2015, 20:00

Bravo! Foarte bine arata si se vede ca uscarea s-a facut corect, culoarea e vie, nu s-au maronit

Valclaudia 1

24.09.2015, 20:07

nota zece cu felicitari!!

Corinuta 1

24.09.2015, 20:22

minunata!

Criss 1

24.09.2015, 20:40

Multumesc mult . A fost ceva de munca, mai mult din cauza lipsei spatiului, altfel ar merge destul de repede.

Gicuta 1

24.09.2015, 20:50

Suuuuper!

diaconta 1

24.09.2015, 21:27

Tot zic ca fac dar nu am timp de ea

CameliaR 1

24.09.2015, 21:34

Fain tare

Catalina L 1

24.09.2015, 21:47

asta da vegeta...vreau si eu

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:20

Felicitari pentru perseverenta si rabdare

Raluca57 1

25.09.2015, 07:38

Excelent!

-Licurici- 1

25.09.2015, 07:53

Super!!!!

Rocsi 1

25.09.2015, 10:49

Bravo Criss. Si eu am zis ca fac, dar mi se pare prea migalos si mereu renunt

- Andreea - 1

25.09.2015, 14:16

Criss 1

25.09.2015, 15:53

Multumesc dragelor.

shukly 1

17.08.2016, 12:15

Interesant, dar prea mult de munca. Legumele respective se gasesc proaspete tot timpul anului, nu are rost atata munca. Plus depozitarea ei. In vegeta din comert exista si alte ingrediente care ii dau gustul, chiar daca nu toate sunt naturale.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului