Interviurile Bucataras: Meea

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 10 Ian 2019, 14:31

Articol pe placul a 28 bucatarasi
comenteaza

Doamnelor si domnilor, deschidem in forta seria interviurilor de anul acesta cu membrii comunitatii Bucataras.ro cu o "bucatarasa" cum nu se poate mai delicata. Este vorba despre draga noastra Salomeea (Meea pentru bucatarasi si alti prieteni), care in cei 3 ani si jumatate de cand ne bucura cu prezenta ei, ne-a impartasit 140 de retete pline de inspiratie, in stilul ei inconfundabil.

Haideti sa o cunoastem un pic mai mult pe Meea cea delicata, cu retete asemenea ei! :)

Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 18 de ani?

Mă numesc Trif Salomeea Alexandra, însă toți prietenii îmi spun Meea. Am doar 19 ani deci pot să vă povestesc toată viața mea în ultimii 18 ani haha! Sunt învățătoare la Liceul de Arte „SIGISMUND TODUȚĂ” Deva, cea mai norocoasă învățătoare, chiar! De ce norocoasă? Pentru că am cei mai iubibili elevi, în clasa a IV-a! Îmi place foarte mult să gătesc. Lumea nu mă înțelege, dar atunci când mă plictisesc, sunt tristă, sunt fericită, sunt ocupată, sunt somnoroasă, sunt răcită, sunt plecată și orice altceva aș putea fi, eu gătesc! Recent mi-am descoperit o nouă pasiune, cusutul, la care, mai am de muncit!

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

În cazul în care citesc prietenii mei ce scriu acum și nu e așa, îmi pare rău! Eu încerc să răspund ce am auzit până acum. Cred că prietenii mei apreciază la mine faptul că sunt glumeață, creativă și faptul că știu sa gătesc haha!

3. Principalul tau defect?

Principalul meu defect este că spun ceea ce gândesc, fără a „modela” puțin cuvintele. Ups!

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Ceea ce plănuiesc să fac pe viitor este să devin o sursă de inspirație pentru persoanele cărora le place să gătească sau doar să mănânce, să sar cu parașuta și să îmi întemeiez o familie fericită.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

Prima data când am auzit de Bucătăraș.ro credeam că este doar un site în care îți poți prezenta rețetele și doar atât. Apoi când am văzut cât de prietenoși sunt bucătărașii și cât de interactiv este acest site, nu am putut să mă mai despart de el. Bucătăraș.ro îmi face ziua mai fericită de 3 ani!

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Cu siguranță, cel mai mult timp într-o zi îl petrec dormind. Haha! Glumesc! În bucătărie, desigur!

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

E tare amuzant să îmi amintesc faptul că de când eram micuță, întotdeauna mă jucam cu nisipul. Nu așa simplu și oricum, ci făcând „mâncare”. Pe atunci sarmalele înseamnau nisip învelit în frunză de viță-de-vie, piureul cu friptură însemna nisip cu apă și o piatră mare și plată, iar ciorba era reprezentată de apă și frunze. Aveam câte un meniu în fiecare zi. Când am crescut mai mare, culmea, îmi plăcea să spăl vasele și întodeauna când făceam curățenie, începeam cu bucătăria. În timp, ușor, ușor, am început să gătesc și tuturor le convine să fac de mâncare și să spăl vasele!

FELUL PRINCIPAL

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie si de ce?

Ciorba de salată cu cartofi prăjiți în ea! Pe cât de dubios sună, pe atât de delicious este! Îmi aduce aminte de copilărie, deoarece întotdeauna bunica mea ne aștepta cu această mâncare și eram văzută cea mai șmecheră printre copii, pentru că nu știau de această combinație ha!

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

În fiecare zi și în fiecare minut aș mânca paste! Mi-e tare rușine!

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Nu sunt un mare fan al mâncatului în restaurante și prefer mâncarea gătită acasă, cu dragoste. Deci, cel mai tare preparat ever este plăcinta cu nuci a tatălui meu. Două kilograme de nucă și fericire în fiecare felie! Ce să vrei mai mult?

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Promit că rețeta cu care am dat pe spate pe absolut toată lumea, este o rețetă de prăjitură pe care o cam detestam: prăjitura Snickers. Niciodată nu ma atingeam de ea! Nu știu ce m-a pus într-o bună zi să o fac, dar de atunci, înnebunesc pe toată lumea cu ea și ori de câte ori avem musafiri sau vreun eveniment, primele cuvinte pe care toată lumea mi le spune sunt:„Faci un Snickers, nu?”

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Pune multă cremă pe deasupra că și așa nu știe nimeni haha! De câte ori trec printr-un eșec culinar, îmi amintesc faptul că am gătit cu drag și gustul este nemaipomenit, iar aspectul și așa nu îl mai observă nimeni!

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Citind întrebarea, îmi vin în gând două amintiri dureroase! Prima boacănă de care îmi amintesc este faptul că am lăsat în cuptorul aprins, un blat de tort, cam 2 ore. Bineînțeles, am uitat complet de el și abia când toată casa era plină de fum, mi-am amintit că de fapt, eu găteam ceva în acea zi. A doua boacănă de care îmi amintesc este un tort pe care l-am făcut pentru o prietenă. Mă uitasem pe internet să văd cum era vremea la noapte și arăta că va fi foarte frig. Nemaiavând loc în frigider, am zis că las tortul pe balcon. Dimineață, toată crema și tot decorul erau scurse pe jos! Nu mai continui povestea, pentru că nu s-au întâmplat lucruri prea drăguțe apoi haha!

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Aș mânca orice! Glumesc! Nu aș mânca pentru absolut nimic în lume, RĂCITURI! NEVER!

DESERTUL

1. Ce ti se pare sexy?

Depinde cine citește acest interviu haha! Probabil gestul de a face cu ochiul.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Vă trimit o poză? Ha! Bărbatul ideal arată diferit în viziunea fiecărei femei. În viziunea mea, acesta trebuie să fie credincios, vesel, înțelept și iubitor. A, da, să aibă și barbă!

3. La ce visezi?

Să ajung și eu o data în Bora Bora. Nu faceți astfel de cadouri bucătărașilor? Haha!

4. Ce pasiuni ai?

După cum am spus și mai sus, pasiunile mele sunt gătitul și cusutul. Bine, și mâncatul!

5. Ce urasti cel mai mult?

Cel mai mult urăsc violența, manipularea și falsitatea.

6. Cum te relaxezi?

Gătind!

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Nu am o culoarea anume preferată. Îmi plac în schimb combinațiile de culori pale. În privința muzicii, la fel, nu am un gen de muzică preferat, dar pot să spun că detest rock-ul. Îmi plac buchetele de flori colorate, dar nu îmi plac deloc tradafirii roșii sau crinii. Surpriză!

 

NOTA DE PLATA

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Bucătăraș.ro este cel mai vesel site culinar din lume! În componența sa sunt numai oameni creativi, prietenoși și pasionați de bunătățuri. Bucătăraș.ro pune preț pe fiecare membru și întotdauna este gata să facă cel mai drăguț gest pentru acesta, exact în momentele în care probabil te simți descurajat sau epuizat. Întotdeauna acest site va rămâne în inima mea, alături de toți membrii și toate jocurile interactive pe care le organizează. Dacă te consideri un pasionat de gătit, ești obligat de către buna dispoziție a minții tale să te înscrii pe acest site, iar dacă vrei doar să salivezi din cauza celor mai delicioase rețete, te invit măcar să vizitezi 30% dintre rețetele de pe acest site!

 

 

Comentarii (27)

26.03.2019, 20:30

Panacris, hai sa ne vedem in Bora-Bora ha

01.03.2020, 23:29

Salut Meea, ma bucur sa cunosc noi bucatarasi avem ceva in comun, prichindeii de la scoala. Tot respectul -stiu ce greu e cu micutii-si inca ceva-pasiunea in bucatarie.

17.01.2023, 11:50

Worth it because after all you get exactly what you all aimed for and thiss is probably the perfect conversation starters for those who are cooking geeks. All appreciation from https://www.diplomaassignments.com/hnd-assignment-help

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]