Interviurile bucataras.ro: Diana (ladydi)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 27 Iun 2017, 18:55

Articol pe placul a 26 bucatarasi
comenteaza

Diana a petrecut deja 2 ani frumosi in randurile bucatarasilor, pe care i-a bucurat cu peste 100 de retete, dar si cu zambetul ei, prezent in ultima vreme in fiecare zi pe siteul veseliei. Cei prezenti la ultimele intalniri Bucatras.ro au avut placerea sa o si cunoasca, pe ea si pe baietii din familia ei. Dar haideti sa aflam mai multe depre prietenoasa noastra bucatarasa si prin intermediul raspunsurilor la intrebarile cunoscutului nostru interviu! Va las, de asemenea, sa descoperiti unde isi tradeaza cunostintele juridice :))

Antreul


1.Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 16 de ani?

Cine sunt? Cateodata nici eu nu stiu :) Sa incep cu numele: Diana Iulia Balan. Varsta nu va o spun, nu doar din motive pur feminine, ci pentru ca nu simt ca am varsta din buletin (parerea mea, este ca au gresit cei de la starea civila cu cel putin 10 ani :P), nici mintea nici sufletul nu au varsta respectiva... cateodata imi doresc sa fiu un pic mai matura, dar in general ma impac destul de bine cu mine. Ce am facut in ultimii 16 ani? Uff. Am trecut prin multe, bune si rele.... cea mai grea situatie prin care am trecut a fost decesul neasteptat al mamei mele, peste care nu pot sa zic ca am trecut total, nici macar acum, dupa mai bine de 9 ani. Am cazut destul de sus, dar incet incet reusesc sa ma ridic. Desi va suna ca un cliseu, pentru mine nu este: cea mai mare realizare a mea este piticul meu minunat, Andrei.

2.Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Sincer, nu stiu... cred ca simtul umorului si generozitatea.

3.Principalul tau defect?

Am destule. Ma gandeam sa imi intreb sotul, dar m-am razgandit :D Sunt cam incapatanata, cateodata cicalitoare, nu am rabdare...

4.Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

Nu stiu daca le pot numi planuri, mai mult vise si dorinte care nu stiu daca se vor materializa vreodata: evident ceva legat de mancare si ceva legat de caprite :)

5.Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

Nu pot sa zic ca a fost dragoste la prima vedere. Primul contact cu site-ul a fost acum vreo 2 ani si un pic, cand, cautand o reteta am dat de un articol a lui Padre care mi-a placut mult si cum treceam printr-o perioada dificila si simteam nevoia unei indrumari, m-am inscris pe site si i-am solicitat ajutorul lui Padre. Am schimbat cateva mesaje cu dumnealui, mesaje care m-au ajutat foarte mult (multumesc, Padre!), dupa care valtoarea vietii m-a facut sa uit de site (sper sa nu va suparati si sa apreciati sinceritatea ;)) ). Al doilea contact l-am avut tot cautand o idee de reteta. Banuiesc ca am gasit si ideea de care aveam nevoie, dar am dat si de articolele referitoare la intalnirile Bucatarasilor. Le-am citit aproape pe toate si m-am indragostit iremediabil de site, cand mi-am dat seama ce oameni minunati sunt aici. Cu timiditate am inceput si eu sa postez retete si sa ma bag in seama. Faptul ca am fost primita cu bratele deschise in marea familie a bucatarasilor m-au facut sa am curajul sa particip la Bengalion si la Picnicul Bucatarasilor si acum numar zilele pana in septembrie cand va avea loc urmatoarea ”intalneala”.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

De cand am reinceput serviciul petrec mai mult timp pe net, din pacate.

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

Mi-am descoperit ”talentul” (nu i-as zice talent ci bucuria de a gati) din plictiseala. Cand am ramas fara serviciu, a trebuit sa imi gasesc ceva cu care sa imi ocup timpul constructiv. A jucat si sotul meu un rol in aceasta ”descoperire”pentru ca m-a incurajat si mi-a laudat incercarile culinare. Sincer, ma consideram o persoana fara prea multa imaginatie si necreativa, dar am descoperit ca, cel putin in bucatarie am ceva imaginatie :D. La inceput, urmam cu strictete retetele, nu indrazneam sa ma abat nici macar un gram, dar acum indraznesc sa ma joc cu ingredientele si condimentele si de cele mai multe ori imi ies retete mancabile.

 

FELUL PRINCIPAL


1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie si de ce?

Am cateva feluri de mancare care imi aduc aminte de copilarie: chiftelutele, un deliciu, care nu prea apucau sa ajunga pe masa, pentru ca le ”furam” si eu si fratele meu, cum le scotea mama din tigaie, clatitele, piftia, salata de vinete, laptele de pasare si muraturile puse de tata.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Fructe, seminte, carne... nu neaparat in ordinea asta...

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Sunt o gurmanda si imi plac multe preparate si in acelasi timp sunt si uituca....

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Cred ca crema de zahar ars...

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Nu stiu daca este pont ci doar o constatare de a mea: sa indraznesc sa incerc.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Am uitat mancarea pe foc stand la calculator :P

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Achiezez cu parerea majoritatii: gandaci, viermi, etc...

 

DESERTUL


1. Ce ti se pare sexy?

Un cuplu de batranei tinandu-se de mana, la plimbare.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Nu o sa zic sotul meu, pentru a evita cliseele :D

3. La ce visezi?

La putin timp liber.

4. Ce pasiuni ai?

Gatitul, cititul, plimbatulul, jucatul cu piticul meu...

5. Ce urasti cel mai mult?

Minciuna, ipocrizia, promisiunile netinute.

6. Cum te relaxezi?

Gatind, citind, privind pisoii, bobocii de rata, jucandu-ma cu Andutu, plimbandu-ma.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Culorile pastelate, roz, verde, bleu/ aproape orice gen/ florile aduse de piticul meu, orhideele, crinii, trandafirii, lacramioarele, etc.

 

NOTA DE PLATA



Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Grea sarcina. :) Pentru ca nu as vrea sa ma repet, gasiti aici parerea mea despre Bucataras: https://www.bucataras.ro/articole/a-fost-odata-ca-niciodata-dar-va-fi-si-altadata-bengalion-2017-81200.html?p=1

Noi suntem veseli bucatarasi,

Stim sa gatim, suntem poznasi,

Mai si gresim,

Dar in general ne veselim!

In fiecare an ne si marim

Si cu retete faine lumea uimim!

Comentarii (16)

02.07.2017, 07:46

Saru-mana!Sper sa ne vedem in carne si oase la Sighisoara! Mult succes in viata!

08.07.2017, 20:55

Diana, ma bucur ca te-am cunoscut om vesel, chiar daca numai virtual.
Ma bucur nespus, ca desi ai trecut prin atatea greutati, nu ti-ai pierdut optimismul si veselia.
Sa ai parte numai de bine de acum inainte si tot ce iti doresti, sa ti se indeplineasca!

04.10.2017, 12:03

pentru mine, toti 3 sunteti speciali

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola