Interviurile bucataras.ro: Merisor (reloaded)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 19 Sep 2016, 14:15

Articol pe placul a 33 bucatarasi
comenteaza

Atentiune, atentiune, la cererea publicului, dornic sa cunoasca mai bine vedetele site-ului, pe micile ecrane Bucataras ruleaza interviul de mare succes: "Merisor se intoarce"! :)

Pe draga noastra bucatarasa Merisor credem noi ca o stim destul de bine, dar, asa cum ii marturiseam si ei, intotdeuna exista loc si de mai bine :). Ne-am bucurat sa ii adresam intrebarile interviului nostru in forma lui mai noua si sa aflam cateva lucruri in plus despre harnica si delicata noastra prietena.

Antreul


1.Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?

Ok, hai sa ne prefacem. Inchidem ochii si ne imaginam ca suntem la prima intalnire. :))))

Cine sunt eu? Sunt unul dintre bucatarasii care odata ce a pasit pragul acestei comunitati, aici a ramas si spera sa ramana pana la final.

Sunt mama de baieti gemeni, pe care-i ador, ca orice mama de altfel, sunt sotie de bucataras Adi  :) si inainte de toate imi place sa cred ca sunt un om simplu si la locul lui.

In ultimii 20 de ani....ce mult suna, dar ce repede au trecut!

Mi-am crescut baietii, am lucrat, am si somat, iar am lucrat, m-am plimbat, am trecut si prin bune si prin rele, dar am descoperit o viata virtuala si mai ales, o comunitate de care m-am indragostit. Stiti voi care este. :X

2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?

Sincer, nu prea stiu sa raspund la intrebarea asta, ar trebui intrebati ei, dar cred ca cel mai mult apreciaza la mine loialitatea. Cred eu....

3. Principalul tau defect?

Pfuuu, zau ca urasc principalul meu defect, dar nu pot sa scap de el, e de la mama natura.

Sunt prea sensibila... si nu e ok asa, dar face parte din personalitatea mea. :)

4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?

In ultimii ani, am invatat sa nu-mi mai fac planuri, nu din cele mari.

Cred ca odata cu trecerea anilor incepem sa ne multumim cu ce avem si cu ce ni se ofera, nu mai cerem prea multe si nici nu mai visam.

Imi doresc doar sanatate si o viata frumoasa pentru baietii mei, asa cum si-o doresc ei.

5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro?

Dia este vinovata. :X

Am descoperit pe net o reteta de-a ei si lecturand-o, mi-au placut comentariile bucatarasilor si mi-am dat seama ca m-as incadra si eu intr-o asa comunitate unita si mai ales, vesela.
M-am indragostit inca de la prima postare,  mi s-a parut ca am fost primita cu foarte multa caldura.

Mi-au patruns la inima comentariile de bun venit, cred ca Rocsi a fost prima care mi-a intins bratele si mi-a spus „bun venit”.

Aici am primit urarile de bun venit.

6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?

Chiar daca mi-ar placea sa spun ca in bucatarie, netul este cel care imi acapareaza mai mult timp. :D

7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?

De mica mi-a placut sa gatesc, nu mai retin varsta, dar stiu ca eram foarte atenta la mama si bunica si notam ce pun in mancaruri.

 

FELUL PRINCIPAL


1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?

Carnea afumata de la oala si in special o tocanita taraneasca de cartofi cu carne afumata, pe care ne-o prepara mama.

2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?

Inghetata. :D

3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?

Asa cum am raspuns si la primul interviu, era o inghetata foarte, foarte buna in Slatina, la niste turci sau albanezi, nu stiu sigur ce erau, dar... din pacate acum nu mai are acel gust.

Chiar ieri am trecut pe acolo, dar nu mai avea  gustul inghetatei de care imi aminteam eu. Nici cand am fost la turci nu am regasit acea inghetata...

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Nu stiu sa raspund la aceasta intrebare ca sunt multe retete pe care le fac si plac in mod deosebit baietilor mei, ca ei sunt principalii critici culinari.

Dar cred ca prajitura Carpati, ca mereu a fost apreciata de catre cei care au savurat-o.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?

Cred ca pontul cu bicarbonatul adaugat pentru a fragezi diverse ingrediente, cum ar fi carnea, fasolea, etc, dar si pentru intensificarea culorii legumelor verzi.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Cea mai mare boacana, a fost prin 2012, cand „ma hlizeam” cu bucatarasii, pe site si am ars mancarea cu oala cu tot. :D

Oala aia a mers direct la tomberon, iar tavanul bucatariei a trebuit zugravit.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?

Viermi. Bleah!

 

DESERTUL


1. Ce ti se pare sexy?

 O cina in doi (cu Adi, bineinteles :D ), pe semiintuneric, cu lumanari parfumate, aprinse prin diverse colturi ale camerei.

2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?

Deci, mereu spun ca daca as lua-o de la capat, tot pe Adi l-as alege....

3. La ce visezi?

La o viata linistita, alaturi de familia mea, atat si nimic mai mult.

4. Ce pasiuni ai?

Multe. Bucataria, goblenul, muzica, plimbarile.

5. Ce urasti cel mai mult?

Falsitatea.

6. Cum te relaxezi?

Pai in doua moduri. Daca stau acasa, ma relaxez gatind mancarurile preferate ale baietilor mei, iar daca sunt plecata, contempland natura. Imi place sa privesc peisajele, mai ales toamna si primavara.

7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Imi place mult rosu inchis, dar si albastru, iar portocaliul ma linisteste, ma calmeaza. Muzica usoara, toate genurile, dar am ramas cu nostalgia muzicii anilor '80.

Imi plac crizantemele si trandafirii galbeni.

 

NOTA DE PLATA



Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Bucataras.ro, este oaza mea de relaxare, este “Cel mai vesel si activ site culinar cu retete pentru fiecare! Locul unde guverneaza zimbetul si voia buna, iar criticile sint interzise!“  :D

Este familia mea virtuala, este sarea si piperul care imi condimenteaza fiecare zi, dar si desertul, pe care il savurez inainte de a atipi.

Iubesc maxim aceasta comunitate si ii multumesc nespus pentru ca exista si ma destinde chiar si in momentele neplacute din viata reala.

Voi, bucatarasi dragalasi si voi admini, sunteti o parte din sufletul meu si ma bucur ca v-am descoperit si mai ales ca v-am cunoscut si live, pe o mare parte dintre voi!

Va iubesc! 

Comentarii (47)

Teo

Teo
28.10.2016, 21:24

Esti atat de speciala,Merisor...!ai raspuns sincer,natural,dar profund !IMI PLACE cum iti aperi,,averea''...''baietii mei'' te imbratisez!

28.11.2016, 14:05

Multumesc frumos, Teo!

01.04.2017, 17:18

Gand drag,Merisor!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!