Lasagna cu carne si legume

de Clarisa in Lasagna, 31 Oct 2010 | 9769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec;
  • 2 cepe;
  • 1 capatana de usturoi;
  • 1 ardei gras,
  • 1 ardei iute;
  • 1 vanata;
  • O cutie rosii in bullion,
  • 1 cutie ciuperci taiate;
  • 1 pahar vin;
  • Cascaval sau branza
  • Sare, piper, vegeta
  • 1 cutie foi lasagna
  • 1 ou si 3 linguri de smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu carne si legume:

Luam vanata pe care o curatam partial de coaja, adica o fasie da una nu, o taiem feli de circa 1 cm si le presaram cu sare pentru asi lasa zeama amara. Punem intr-o craticioara putin ulei si punem sa fiarba rosile inbulion pe care le-am pasat inprealabil, Taiem ceapa si o punem la calit, adaugam usturoiul tocat, cand sau rumenit punem carne si o lasam sa se caleasca in sucul care se lasa. Cand sa calit adaugam ardeiul gras taiat cubulete si rondele-le de la ardeiul iute. Dam printr-un jet de apa feliile de vinete si le tocam si pe ele cubulete si le adaugam la calit, apoi ciupercutele. Punem paharul de vin, sare, piper si vegeta dupa gust (pentru ca noua ne place mai picante am adaugat un varf de cutit de pasta de ardei) In functie de ce punem cascaval sau branza trebuie sa tinem seama de cata sare si vegeta adaugam…

Dupa ce s-a fiert compozitia si a scazut bine luam o tava pe care o ungem cu margarina si incepem sa asezam foile… punem putin din sosul de rosii, apoi compozitia si radem cascaval sau branza si repetam pana se termina compozitia . Trebuie sa tinem seama ca randul de foi se pune in zig zag. Terminam cu un rand de foi stropit cu sos de rosi, Luam un ou il batem bine cu smantana si punem desupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne si legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu Carne: Reteta savuroasa si usor de pregatit pentru o cina in familie