Drob de ied

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2010 | 9446 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma a taiat tatal meu un ied si doar maruntaiele au ramas ne pregatie asa ca pentru sambata am facut drob de ied...sa nu radeti de drobul meu ...este rpima data cand fac...asa ca va rog sa scuzati aspectul

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la ied ( ficat, inima, limba, rinichi, plamini)
  • prapure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....).  In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper.

Vom coace drobul intr-o tava de cozonac:

ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam"  peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din compozitie...asezam cele 3 oua fierte tare si peste ele asezam restul de compozitie.

Se acopera apoi cu prapurele si se da la cuptor 40 min.

Cand drobul s-a racit il scoatem din tava si taiem infunctie de preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel cu verdeata si leurda