Ciuperci la cuptor

de Adinacarla in Mancaruri de legume, 17 Noi 2010 | 5672 vizualizari

 

Stiu ca veti spune ca mai am o reteta cu ciuperci la cuptor...stiu dar nu i-am gasit alt nume:(( nu am un astfel de talent...dar sper sa va placa...mie si familie mele ne-a placut mult
Nu stiu in ce categorie sa incadrez mancarica mea...poate ma ajutati...multumesc

 

INGREDIENTE

  • 600g ciuperci
  • 1/2 ardei rosu
  • 7 catei usturoi
  • 500  ml bulion
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare piper
  • 100g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor:

Am spalat ciupercile si le-am scos piciorusele. Am asezat ciupercile in tava, le-am sarat si piperat si in fiecare palariuta am pus cubulet de ardei. Am pus putin ulei si un pahar de apa. Am dat tava la cuptor.

Intre timp am tocat piciorusele de la ciuperci, am dat ceapa pe razatoarea cu ochiuri mari si le-am calit impreuna in tigaie. Cand zeama lasata de ciuperci a mai scazut am pus bulionul si usturoiul pisat, marar si patrunjel tocat si am potrivit gustul cu sare si piper. Am turnat tot amestecul obtinut peste palariutele din tava. Am bagat dinou tava la cuptor si am mai lasat cateva minute pana cand sosul a acazut putin.

Dupa ce am scos tava din cuptor si a inceput sa se mai raceasca am presarat deasupra cascaval ras.

Am servit alaturi de mamaliguta. Poate fi si mancarica de post fara cascaval.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane cu sos de iaurt si smantana