Ciorba de burta

de Ligia Bxl in Ciorbe, 15 Dec 2014 | 67533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de burta de vita prefiarta
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov+1 morcov ptr calit
  • 1 capatana de usturoi
  • 1-2 gogosar murat
  • otet dupa gust
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 250 gr smantana
  • 4 galbenusuri de ou
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Am spalat burta pe care am taiat-o fideluta.

Am curatat si spalat legumele(pastarnacul,ceapa,1 morcov,telina) apoi le-am taiat marunt si le-am pus intr-o oala mai mare impreuna cu burta la fiert(cam 30 min).Se poate pune si 1-2 bucati de carne de vita,ptr un gust mai intens de carne(eu nu am avut).

Dupa ce au fiert toate,am adaugat areiul murat taiat marunt,apoi am calit un morcov ras in putin ulei de masline si am adaugat peste ciorba.

Galbenusurile le-am batut bine intr-un bol cu smantana peste care am amestecat cu zeama din ciorba obtinuta ptr a se lega,apoi toata aceasta compozitie am turnat-o in oala.

Am dres cu usturoiul pisat, cu otet si sare.

Se adauga dupa gust cata smantana,usturoi si sare iar daca doriti eventual si piper.

Se poate servi cu arei iuti murati.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta