Coronita aperitiv

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2015 | 56888 vizualizari

 

Pentru Saptamana Barbatilor care Gatesc. Usor de facut, putina indemanare la aranjat, atat trebuie. Foarte aratoasa si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 20 felii paine toast
  • 100 g salam crud uscat
  • 150 g sunca presata
  • 150 g sunculita de porc
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa rosie mare
  • 5-6 fire ceapa verde
  • 1 rosie mare
  • 250 g cascaval feliat Delaco
  • 250 g cascaval Delaco ras
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 25 g unt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita aperitiv:

Se unge o tava rotunda cu unt.

Se pune in mijloc un pahar si de jur imprejur se aranjeaza feliile de paine. Dupa aranjarea feliilor se scoate usor paharul si se pune in locul lui o felie de paine rulata rotund.

Toate ingredientele trebuie sa fie feliate si cascavalul (250g) ras. Se pune intre feliile de paine cate o felie de cascaval. Alternativ am pus cate o felie de salam si una de sunca. Tot alternativ am pus o felie de ceapa, pe sunca, si o felie de rosie, pe salam. Ardeiul l-am pus intre fiecare felie alternand culorile. Cu sunculita am completat spatiile ramase libere intre fiecare felie. Si in mijlocul gol am pus niste fasii de sunca si ardei.

Se bat ouale cu laptele, si cu o pensula, se ung feliile de paine din abundenta. Se presara ceapa verde peste toate feliile. Se presara si cascavalul ras pe toata coronita, din abundenta.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit pentru 20-25 minute.

La mine s-au inclinat putin feliile de paine in cuptor, dar tot a fost aspectuoasa. Cand cascavalul este topit si coronita s-a rumenit frumos este gata. Portiile se rup pur si simplu din coronita si se servesc. Este buna calda si rece.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Cu cat paharul pus in mijloc are diametrul mai mare incap mai multe felii de paine.

2

Diamertul tavii trebuie sa fie ales in asa fel incat sa fie cat doua felii plus diametrul paharulul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

MotanLaOale 1

11.12.2017, 17:18

Anett 1

02.12.2021, 11:57

Foarte delicios!

ladyjames6600 1

15.01.2024, 05:02

I would like to introduce my profile which is very important to me, I invite you to discuss this topic. [happy wheels unblocked](https://happywheelsunblocked.io)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)