Oua umplute

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2013 | 168789 vizualizari

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

30.12.2013, 17:31

delicioase

Bunica 1

30.12.2013, 17:32

Hi, ce frumusele sunt!

diaconta 1

30.12.2013, 17:34

uite ca nu ma gandeam sa le umplu cu crema de branza super idee,arata delicios

T I M E A 1

30.12.2013, 17:52

frumos arata

madi_marin 1

30.12.2013, 17:57

arata foarte bine! eu fac aproape mereu cu diferite umpluturi, ca aproape mereu mi-e pofta!

Corinuta 1

30.12.2013, 17:59

Foarte frumoase-s!

tanyapatap 1

30.12.2013, 17:59

Ela68 1

30.12.2013, 18:10

frumoaseeeee

Rocsi 1

30.12.2013, 18:38

Cat de aspectoase

MotanLaOale 1

30.12.2013, 19:54

nadea68 1

30.12.2013, 20:06

- Andreea - 1

30.12.2013, 20:10

Ce prezentare frumoasa

sebirizescu 1

30.12.2013, 20:18

simona72 1

30.12.2013, 20:32

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 20:51

Lavinia 1

30.12.2013, 20:58

si noi am facut ,delicioase

Tuxedo 1

31.12.2013, 00:46

va multumesc dragilor! Dia sa stii ca nu prea imi place pateul in oua de aceea am ales sa le combin cu branza, ca am cautat si pe net si am vz numai umplute cu pateu...pacat ca lumea nu mai are inspiratie! asa mi se par mai gustoase, un gust mai simplu zic! Va pupicesc pe toti!

Pushaa 1

31.12.2013, 13:20

sunt foarte bune

babi5 1

31.12.2013, 14:11

laura_n 1

02.01.2014, 13:23

superbe

Ina 1

04.01.2014, 14:18

Ce bine arata!

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 01:26

arata super

Xandrinne 1

04.09.2014, 08:59

monik80 1

19.03.2015, 16:43

AdinaG 1

14.06.2016, 12:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Drob de porc