Tort cu ciocolata si fructe

de CameliaR in Dulciuri, 30 Oct 2016 | 10602 vizualizari

COMENTARII (23)

Bunica 1

30.10.2016, 12:09

Tort făcut cu dragoste!

MotanLaOale 1

30.10.2016, 12:11

frumos

stefy_a 1

30.10.2016, 13:26

o nebunie!

deyutzky 1

30.10.2016, 14:41

Minunat!

CameliaR 1

30.10.2016, 14:50

Multumesc frumos!

Bya Ralu 1

30.10.2016, 15:31

ce frumos e

Valclaudia 1

30.10.2016, 16:39

ce minunatie!

RuxyRux 1

30.10.2016, 16:58

Superb! La multi ani!

Rahela Velicu 1

30.10.2016, 17:34

Rocsi 1

30.10.2016, 19:06

Am mai zis, dar ma repet: este divin!

miki_a 1

30.10.2016, 19:09

Frumos, delicios, romantic! La multi ani!

Bucataras Medi 1

30.10.2016, 19:21

Delicios si tare frumos!

mirela0911 1

30.10.2016, 20:45

E minunat! La multi ani iubitului tau!

CameliaR 1

30.10.2016, 21:00

Multumesc din suflet.

Merisor 1

30.10.2016, 21:10

Minunat tort ai facut, Camelia! Chiar il asteptam

simona72 1

31.10.2016, 08:45

Bravo Camy!! Daca pui suflet si dragoste iasa perfect

CameliaR 1

31.10.2016, 09:52

Multumesc frumos.

Oana 1

31.10.2016, 13:32

E foarte frumos! Ce bine arata in interior! Sigur e mega bun

CameliaR 1

31.10.2016, 15:27

Multumesc frumos Oana. A fost super delicios.

mihaelar63 1

01.11.2016, 00:19

La multi ani !!! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti Tortul este deosebit

CameliaR 1

01.11.2016, 10:28

Multumesc frumos, scumpa Miha!

Aletta 1

30.06.2017, 16:07

superbbbb

stefania68 1

01.11.2021, 15:16

Foarte frumos si deloc greu de pregatit. Am totusi o intrebare: dat fiindca in reteta nu mentionati daca ati batut albusurile separat, ca la bezea, si nici daca ati folosit praf de copt, cum au crescut blaturile? Ati folosit faina speciala? Multumesc. Sigur voi face ac reteta. Numai bine! Stefania

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure