Bruschete cu vinete

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2010 | 4928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii
  • 4-5 catei usturoi;
  • 1 vanata mica
  • 2-3 linguri ulei din samburi de srtruguri
  • busuioc;
  • oregano
  • paine felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete:

Rosiile se taie culbulete mici. Vineta se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se lasa la scurs si se ptajeste in putin ulei de seminte de struguri. (nu puneti mult deoarece vinetele isi iau mult ulei). Usturoiul se taie si el marunt. Se pun intru-un bol,toate ingredientele impreuna cu uleiul de masline, busuiocul si oregano, lasandu-se pana inainte sa fie servite.

Toata aceasta compozitie se pune deasupra feliilor de paine prajite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (3)

gospodinadecriza 1

18.02.2010, 19:55

CE apetisant ! Credeam ca e al Silviei, nu al Silvioarei!!! Super prezentare!

ala_oancea 1

18.02.2010, 20:54

Cred ca au fost tare bune ! Imi place tare mult combinatia de rosii si vinete

Sylvia 1

19.02.2010, 16:05

Excelent aratat imi plac f mult, felicitari !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu galusti