Ciocanele de pui cu legume la cuptor

de diana_k in Pui, 22 Apr 2013 | 4405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciocanele de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 1/2 mar
  • ulei
  • sare, piper, rozmarin, boia dulce
  • condimente pentru gratar pentru carne pui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu legume la cuptor:

Cartofi se curata, se spala si se taie in patru. Morcovii se curata si se feliaza, la fel si ceapa. Marul se taie cubulete mari.

Tava ce va merge la cuptor se unge cu ulei, se aseaza legumele se presara cu sare, piper, boia si rozmarin. Se amesteca bine si se distribuie in tava.
Ciocanele de pui se condimenteaza cu sare, piper si condimentele pentru gratar si se aseaza in tava peste legume, se pune si usturoiul si se toarna o cescuta de apa.

Tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la 200 grade C, timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza folia si se mai lasa la cuptor pana se rumeneste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor pe pat de vinete si rosii