Frigarui cu pui si vinete

de Ancutsa in Pui, 1 Iul 2018 | 2960 vizualizari

 

Îmi plac mult frigăruile cu carne şi tot felul de legume. De data aceasta, am pregătit frigărui cu pui marinat în bere, vinete, ardei şi ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 100 g ciuperci
  • 3 ardei graşi
  • 1 vânătă
  • 1 pahar cu bere
  • Sare, după gust
  • 1 linguriţă amestec de condimente: cimbru, oregano, boia dulce, cimbrişor, rozmarin.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si vinete:

 

Se pârlesc pulpele de pui, se spală, se îndepărtează pielea şi se taie cubuleţe. Se pun într-un vas, la marinat, cu bere, sare, după gust şi mirodenii,pentru 30 de minute.

Se spală vânăta, se decojeşte şi se taie în bucăţele mici, curăţând seminţele.

Se spală ardeii şi se taie fâşii mai groase.

Se dau frigăruile prin apă rece, se înfing bucăţile de pui, alternând cu legumele şi se rumenesc pe grătarul electric aprox 30 de minute, 8 frigărui (atât au încăput pe grătarul meu). În total, am obţinut 16 frigărui.

 

Timp de pregătire: 40 min

Timp de gătire: 60 min

Porţii: 4

 

Poftă Bună!

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/frigarui-cu-pui-si-vinete.html


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tikka Masala