Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Va propun o mancare lejera si aromata si cel mai important, usor de realizat perfecta pentru zilele de post: legume cu paste la cuptor.
Spalam, curatam si pregatim legumele. Le asezam intr-un vas termorezistent si turnam peste ele un amestec facut din apa, piure de rosii, sare, piper si putin ulei. Adaugam apoi dafinul si cimbru si sunt gata pentru drumul la cuptor.
Acoperim cu capac si lasam pe treapta de jos a cuptorului preincins la 210 grade timp de 30 de minute. Adaugam apoi pastele si le amestecam printre legume ca sa se fiarba in sosul lor. Pastele aveau timp de fierbere 11 minute dar au avut nevoie de 15 minute la cuptor pana au fost fierte al dente, adaptati timpul in functie de paste.
Au fost delicioase, au avut legumele care imi plac, pastele au luat gust de la legume….o mancare super aromata si echilibrata in arome, puteti sa testati reteta cu legumele preferate.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola