Mancare de fasole verde de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 22 Feb 2010 | 13422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde congelata(eu asa am avut)
  • 2 cepe
  • ardei rosu
  • un morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • vegeta
  • piper
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde de post:

Fasolea se decongeleaza.

Ceapa se toaca marunt se,se pune intr-o tigaie la inmuiat in putin ulei.

Peste ceapa se adauga fasolea,se pun circa 2 cani apa.

Dupa care morcovul se taie rondele,ardeiul se toaca si el si se pun peste fasole.

Cand fasolea e fiarta se adauga pasta de tomate ,care se desface in putina apa,

Apoi se toaca usturoiul si se adauga si el ,si se pune vegeta si piper dupa gust.

Se mai amesteca de cateva ori si se opreste aragazul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

violette 1

23.02.2010, 16:08

Buna, buna fasolica. Imi place!

nadina73 1

26.02.2010, 00:04

super cred ca am sa o incerc char maine cu piftelutele mele de garbanzos,mersi de idee

Rocsi 1

26.02.2010, 13:50

pentru putin...sper sa iti placa..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Păstăi cu usturoi