Paste carbonara

de Ligia Bxl in Spaghete, 25 Ian 2011 | 13030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr de paste
  • 200 gr de kaizer afumat
  • 2 galbenusuri de ou
  • 200 ml de lapte condensat(sau smantana)
  • 80 gr de parmezan ras
  • sare
  • piper
  • arpagic verde tocat si cateva fire intregi ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele in apa sarata dupa timpul indicat de pe pachet.

In acest timp cat fierb pastele se caleste caizerul afumat in putin ulei,separat batem galbenusurile de oua cu laptele condensat apoi se adauga parmezanul ras si piper.Dupa ce sau fiert pastele se scurg de apa si se pun apoi peste caizer si crema obtinuta din galbenusuri,se mai calesc putin ,pe deasupra ornam cu arpagic verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si nuci