Ratuste

de Gina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 8639 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • pateu
  • ulei
  • galbenus
  • branza de vaci
  • smantana
  • boabe de piper
  • condimente
  • morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratuste:

Se fierb ouale cca 10 minute.Dupa ce au fiert se pun in apa rece ;pana se racesc se prepara mioneza.

Se curata ouale de coaja, se taie in jumate,se scoate galbenusul si se pune separat intr-un bol la care se adauga pateu dupa preferinta, se pune sare si putin piper,dupa care se amesteca bine pana se face o pasta,iar la sfarsit se adauga putina maioneza pana se face pasta ca o crema.

Pe un platou se pune maioneza cu putina smantana pe un platou,dupa care se iau jumatatile de ou si se umplu cu crema de pate,se aseaza pe platou,dupa care se ia putina branza de vaci si se amesteca cu putina smantana ,sa iasa o pasta nici prea tare nici prea moale,din care se fac bilute.

Aceste bilute se fixeaza in ou cu ajutorul un scobitori rupte in doua.

pe aceasta bilute se fixseaza doua boabe de piper pentru a face ochii,iar pentru nas se va taia din morcov o bucatica mica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute