Stiuca si legume in vin alb

de ANCA in Peste, 8 Apr 2012 | 8059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o stiuca taiata rondele
  • vin alb sec
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • maghiran
  • broccoli
  • cartofi
  • morcovi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca si legume in vin alb:

Uleiul de masline se amestca bine cu sare, piper, usturoi pisat si maghiran, pana devine cremos, apoi fiecare bucata de peste se unge cu acest amestec. Se pun in punga speciala pentru copt, se adauga putin vin alb sec, apoi se agita punga pentru a se amesteca toate aromele. 

Intr-o alta punga, punem bucati de broccoli, cartofii si morcovii taiati taiat pe lung, dupa ce au fost stropite in prealabil cu putin ulei de masline, condimentate cu sare, piper si cimbru. Si aici adaugam 2-3 linguri de vin.

Fiecare punga o intepam cu o scobitoare din loc in loc, apoi le asezam pe o tava pe care o introducem in cuptorul incins la 180 g, aproximativ 20 minute.

Atentie: desfaceti cu atentie pungile, aburul incins va poate rani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca si legume in vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Busa