Tzatziki

de Dana Cristea - pusikmea in Clasice, 5 Mar 2010 | 7584 vizualizari

 

sosul asta este preferatul sotului meu

 

INGREDIENTE

  • un castravete
  • un iaurt mic
  • o lingurita de maioneza vegetala
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper alb
  • marar
  • 3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tzatziki:

se spala castravetele, se da pe razatoarea, se amesteca cu iaurtul, smantana, cu lingurita de maoineza,  mararul taiat marunt, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust, ia la sfarsit punem suc de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

FlyingRoo 1

15.04.2010, 16:52

Pusikmea, sunt si eu "vinovata" de asta, cand aduni de prin frigider ce mai este si te uiti la ele si "trantesti" ceva acolo care sa le cuprinda pe toate

Sa-l faci sigur, nu o sa-ti para rau de munca depusa, ca e mai multa munca intradevar. Ah, si pe deasupra lui se poate presara un praf de boia, dulce sau iute, dupa pofta inimii. Incerca-l peste niste cotlete de miel, o nebunie.




P.S. Bebe e o dulceata!

Rodie 1

07.10.2010, 23:45

M-am bucurat sa citesc acest articol, Tzatziki este foarte bun cu cartofi prajiti si snitel.

adry88 1

13.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

1558 puncte

 Merisor

1100 puncte

oanapl

1010 puncte

cristina1985

200 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de usturoi